Kursus afsluttet

Gigt træning

Har du gigt og vil du gerne forbedre din kondition, din muskel.-og knoglestyrke, din bevægelighed og dit velbefindende.

På dette kursus tilbydes fy­si­o­te­ra­pe­u­tisk træning for dig med gigt, både ledegigt og slidgigt, uanset alder og køn. Træningen lægget vægt på bevægelighed, styrke, stabilitet og balance, og du får arbejdet med hele kroppen igennem. Øvelserne foregår i liggende siddende og stående stillinger. Vi inddrager forskellige redskaber som fx elastikker, bolde mm., og du får vejledning til øvelser til hjemmebrug. Træningsdagen afsluttes med udspænding og afspænding.

Medbring: håndklæde eller tæppe og evt. en lille pude

Kursusdetaljer

Kildesalen, Kildemarksvej 70, 4700 Næstved
Fredag, 10:30 - 12:00
20 lektioner, 10 mødegange
Fredag 26. april, 2024
Holdnr.: 6224104243
AOF-AOFNAESTVEDSUSAALANDET

9 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Stine Skov Jørgensen

Jeg er uddannet fysioterapeut, mindfulness instruktør og akupunktør. Har speciale inden for behandling og genoptræning af patienter med ryg, skulder og an­kel­pro­ble­ma­tik­ker og tidligere arbejdet på Faxe sundhedscenter, hvor jeg stadig har tilknytning.

Gennem tiden har jeg opbygget en stor nysgerrighed omkring de
smer­te­pro­ble­ma­tik­ker, som ikke forsvinder gennem en træ­nings­o­ri­en­te­ret og manuel tilgang af den fy­si­o­te­ra­pe­u­ti­ske behandling. Derfor har jeg taget smer­te­fy­si­o­te­ra­pi uddannelsen, som har givet mig en forståelse for de smer­te­me­ka­nis­mer, der sker i kroppen ved langvarige smerter. Dette giver mig en god mulighed for at målrette træningen til den enkelte person på mine træningshold i AOF.

Privat bor jeg i Ejby med min kæreste og vores 2 børn. Jeg har egen klinik " Ejby Fys", hvor jeg tilbyder flere forskellige former for behandlinger. Ens for dem alle, er at DU er i centrum og det er dine problematikker, jeg tager udgangspunkt i.

Salget er lukket

Kursus afsluttet