Kursus afsluttet

Fysioflow / Bindevævstræning

Fysioflow indeholder træning af kroppens bindevæv. Træningen starter med en opvarmende del, hvor kroppen varmes op via rolige bevægelser med naturlige sving. Herefter arbejdes med bestemte fjedrende bevægelser i yderstillinger, hvor man opnår et stræk i vævets forskellige bin­de­vævs­linjer i hele kroppen. Hvis man har en stramhed/nedsat bevægelighed i et område, vil der være mulighed for at skabe bedre bevægelse. Da der arbejdes intens med bindevævet og derved også kroppens nervesystem, vil der afsluttes med liggende/siddende øvelser af meditativ karakter.
Der vil indgå information om bindevævets funktion for, at få en større forståelse for vigtigheden af, at holde sig i bevægelse.
Fysioflow-træning er til dig med eller uden smerter, der ønsker en mere eftergivelig og bevægelig krop.
Derigennem kan du opleve færre smerter og en fornemmelse af fysisk og mental lethed.

Medbring: Håndklæde eller tæppe og evt. en lille pude

Kursusdetaljer

Kildesalen, Kildemarksvej 70, 4700 Næstved
Fredag, 08:30 - 10:00
20 lektioner, 10 mødegange
Fredag 2. februar, 2024
Hold nr.: 6224104240
AOF-AOFNAESTVEDSUSAALANDET

9 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Stine Skov Jørgensen

Jeg er uddannet fysioterapeut, mindfulness instruktør og akupunktør. Har speciale inden for behandling og genoptræning af patienter med ryg, skulder og an­kel­pro­ble­ma­tik­ker og tidligere arbejdet på Faxe sundhedscenter, hvor jeg stadig har tilknytning.

Gennem tiden har jeg opbygget en stor nysgerrighed omkring de
smer­te­pro­ble­ma­tik­ker, som ikke forsvinder gennem en træ­nings­o­ri­en­te­ret og manuel tilgang af den fy­si­o­te­ra­pe­u­ti­ske behandling. Derfor har jeg taget smer­te­fy­si­o­te­ra­pi uddannelsen, som har givet mig en forståelse for de smer­te­me­ka­nis­mer, der sker i kroppen ved langvarige smerter. Dette giver mig en god mulighed for at målrette træningen til den enkelte person på mine træningshold i AOF.

Privat bor jeg i Ejby med min kæreste og vores 2 børn. Jeg har egen klinik " Ejby Fys", hvor jeg tilbyder flere forskellige former for behandlinger. Ens for dem alle, er at DU er i centrum og det er dine problematikker, jeg tager udgangspunkt i.

Salget er lukket

Kursus afsluttet