Blid og udforskende yoga

Yoga med fokus på den indre oplevelse frem for ydre form og præstation. Vi udfører enkle stillinger, bevægelser og små flows ofte med fokus på det bløde og cirkulære eller på at bygge stillingerne op fra bunden.

Der er tid og plads til, at vi hver især kan udforske sammenhængen mellem krop, åndedræt og sind.
Når vi bliver bevidste om, hvad stillingerne gør ved os, får vi mulighed for at skabe en bæredygtig og nærende yogapraksis for os selv - også uden for un­der­vis­nings­rum­met.

Der vil være stillinger stående, siddende, på alle fire og liggende, og det tilstræbes, at der tilbydes variationer for hver stilling.
Medbring yogamåtte og gerne et tæppe til at lægge under knæene ved behov samt til savasana/afrunding.

Kursusdetaljer

Glumsø Kro, Storegade 2, 4171 Glumsø
Torsdag, 09:30 - 11:00
24 lektioner, 12 mødegange
Torsdag 23. november, 2023
Holdnr.: 6223204183
Næstved og Susålandet

1.000 kr./person

2 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Nina Daugaard Pedersen

<p>Jeg er uddannet ergoterapeut og har gennem ca. 10 år arbejdet med genoptræning og tilpasning af aktiviteter og omgivelser for at støtte mennesker i at leve det liv, de ønsker. Yogaen stiftede jeg bekendtskab med for første gang i 2008. I 2019 deltog jeg i fire dages uddannelse i børneyoga og børnemindfulness (Hjertebarn ved Sisse Siegumfeldt).</p> <p>I marts 2022 afsluttede jeg 200 timers Yoga Alliance-godkendt yogalæreruddannelse hos<br />Yogamudra i Hillerød. Undervejs og efter uddannelsen har jeg undervist små hold med yngre og ældre elever, både mænd og kvinder. Jeg har fokus på en varieret tilgang til yoga og inddrager forskellige yogaformer i min<br />undervisning.</p>

1.000 kr./person

Tilmeld kursus