Kursus afsluttet

Blid Hatha yoga

Undervisningen er baseret på Hatha yoga og består af skånsom træning, hvor vi arbejder i et blidt og roligt tempo med udstrækning, balance og styr­ke­op­byg­gen­de øvelser. Der indgår desuden åndedræts- og me­di­ta­tions­ø­vel­ser i undervisningen. Hver gang afsluttes med dyb­de­af­spæn­ding. Undervisningen foregår på små hold.

Jeg vil i undervisningen fokusere på hver enkelt deltager, lytte til evt. skader eller slid af din krop. Du skal bevæge dig med din vejrtrækning i øvelserne, samt lytte til kroppen. Yoga er ikke en konkurrence og det er vigtigt du mærker efter. Jeg guider dig stille og roligt ind og ud af stillingerne. Du vil komme hele kroppen igennem. Efter hver session afsluttes med en afspænding, Shavasana. Glæder mig meget til at møde dig, og undervise på dit niveau.

Medbringe, yogamåtte, tæppe og lille pude.

Kursusdetaljer

AOF Yoga Studio, Maglemølle 21, 4700 Næstved
Fredag, 10:30 - 12:00
20 lektioner, 10 mødegange
Fredag 2. februar, 2024
Hold nr.: 6224104186
AOF-AOFNAESTVEDSUSAALANDET

8 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Marianne Christina Bülow

Yoga er for mig, at finde ro og ind i mig selv. Som aktiv gymnast hele livet, havde jeg pludselig brug for
rolige bevægelser, hvor vejrtrækning var en ho­ve­d­in­gre­di­ens. Min nysgerrighed hjalp mig her. Prøvede yoga og straks var jeg overbevist. Det fik mig i gang med min Hatha yoga uddannelse i DGI. Har undervist i flere år bl.a. i idræts­for­e­nin­ger. I 2020 fortsatte jeg med uddannelse, hvor jeg bestod 100 timers Hatha Yoga uddannelse og også opnåede at blive certificeret.

Jeg elsker at undervise, videregive det jeg brænder for på alle niveauer. Selv praktiserer jeg dagligt, samt deltager på kurser hos dygtige instruktører.
Glæder mig til at møde dig!

Salget er lukket

Kursus afsluttet