Bevar dig vel 60+ (H)

Bevægelse for dig på 60+ som gerne vil bevare en sund krop.

På holdet tages udgangspunkt i de problematikker I måtte have; nedsat bevægelighed, gigt og gener i ryg, arme, ben, bækkenbund mv. - der er plads til alle.

Undervisningen foregår på gulvet: stående, siddende og liggende.
Vi vægter styrke, smidighed og balance samt bevægelse, der bringer smilet frem.
Undervisningen krydres med brugbar viden, så du får en god forståelse for din krop på 60+.

Vi afslutter med en skøn afspænding. NB! Du kan altid komme med på holdet selv om det er i gang. Ring til kontoret og aftal nærmere ift pris for de gange du kan/vil være med.

Underviser: Ane Thorup Hillgaard, psykomotorisk terapeut

Hensyntagende hold (H) er kurser tilrettelagt for dig der har udfordringer, dvs. en lidelse eller et handicap, der gør at du ikke kan deltage på almindelige hold.
Fol­ke­op­lys­nings­lo­ven kræver en underskrevet tro- og love erklæring, på at du har brug for netop denne type undervisning, da der ydes et særligt tilskud, så det er muligt at køre små hensyntagende hold. Tro- og love erklæring udleveres af underviser.

Kursusdetaljer

AOF Huset, Odinsgade 4, 8900 Randers C
Mandag, 09:00 - 10:10
21 lektioner, 14 mødegange
Mandag 26. august, 2024
Hold nr.: 6624204008

1.029 kr./person

8 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Ane Krarup Hillgaard

Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut som er en uddannelse med fokus på krop-psyke sammenhænge, barnets motoriske og mentale udvikling, samt krops behandling af såvel børn som voksne. Jeg har et ekstra kursus i krops behandling af børn og har undervist dagplejemødre i massage. Som underviser holder jeg af nærvær og fordybelse. Privat er jeg bosiddende i Randers, gift og har 4 skønne unger.

1.029 kr./person

Tilmeld kursus