Kursus afsluttet

Bækkenbund, afspænding og bedre søvn

Holdet for dig, der har brug for let bevægelse, finde ro i kroppen og få hjælp til at sove bedre. Vi bevæger hele kroppen og der vil være fokus på træning af bækkenbund, mave, baller og åndedræt.
At arbejde med åndedræt og mavens muskler kan både give redskaber til at finde ro og samtidig deltager de i en bedre funktion af bækkenbund og fordøjelse og kan være en hjælp ved toiletbesøg. Med kro­ps­be­vidst­hed, styrke og afspænding får du bedre styr på, at kunne lukke af eller give slip på de rigtige tidspunkter. Bedre mavefunktion- mere velvære. Der er liggende øvelser og det er en fordel hvis du kan komme ned på gulv. 
Vi slutter hver gang med dyb­de­af­spæn­ding
Medbring vanddunk, lagen og evt tæppe/ lille pude.


Kursusdetaljer

Kildesalen, Kildemarksvej 70, 4700 Næstved
Torsdag, 11:00 - 12:30
20 lektioner, 10 mødegange
Torsdag 18. april, 2024
Holdnr.: 6224104293
AOF-AOFNAESTVEDSUSAALANDET

8 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Lise Mosberg Meldgaard

Jeg er uddannet fysioterapeut og af­spæn­dings­pæ­da­gog og har mere end 25 års un­der­vis­ning­ser­fa­ring.
Mine hold er ikke blot træning men nærmere hjælp til selvhjælp, som du kan tage med dig ud i din dagligdag. Jeg går op i at bevægelse gerne både være behageligt og givende. Undervisningen balancerer mellem det rolige og blide - og det lidt mere styrkende, som vi har brug for, for at holde os i form.

Undervisningen tilpasses de deltagere der er på holdene og der er plads til løbende korrigering efter deltageres aktuelle behov. Timerne er derfor aldrig helt ens; men alligevel med rytme og genkendelighed. Når der er gener i kroppen eller problemer med udførelsen af øvelser finder vi alternativer. Der arbejdes med kro­ps­be­vidst­hed, således at den enkelte bliver bedre i stand til at mærke egen krop og dermed styrkes i
evnen til at tage sig af egen krop og behov.

Salget er lukket

Kursus afsluttet