Astrologi - Sol, måne og Ascendant

På denne workshop bydes du indtil en work-shop, hvor vi sammen udforsker den fascinerende verden af Solen, Månen og Ascendanten i dit hororskop.

Gennem en grundig gennemgang af disse himmelske elementer, vil se på deres betydning i dit personlige horoskop.

Kort fortalt, så repræsenterer Solen din kerne-identitet, din sjæl og dit livsformål. Vi ser på, hvordan din sol påvirker din personlighed, dine ambitioner og din evne til at skinne på verden omkring dig.

Månen afspejler dine følelser, intuition og indre verden. Her vil vi dykke ned i månens placering i dit horoskop og se hvordan det påvirker dine emotionelle reaktioner, dine behov og din forbindelse til dit indre selv.

Ascendanten, er din ydre facade og den måde du ”træder ind ad døren” på. Lad os se på, hvordan det påvirker dit første indtryk, din adfærd og dine interaktioner med andre.

Intentionen med denne work-shop er at du går hjem med en dybere forståelse af dig selv og dine unikke astrologiske indflydelser. Forhåbentlig får du styrket din astrologiske viden og hjælp til at navigere i livet med større indsigt og klarhed.

Kurset henvender sig primært til nybegyndere men alle er meget velkomne.                                                                                                Kur­sus­ma­te­ri­a­le kr. 100,- betales direkte til underviser første mødegang.

Medbring skriveredskab, blok, mad og drikke

 

Senest en uge før start, skal jeg bede dig sende mig dine data:

Fødselsdato, klokkeslæt og by ,evt. land, hvis ikke Danmark er dit fødeland

Send på mail: birkenfeldt@me.com

Du giver samtidigt tilladelse til, at dit horoskop deles i denne gruppe, hvor vi selvfølgelig holder vores samtale i fortrolighed.

Kursusdetaljer

Værkerne, Frederiksvej 27, 4180 Sorø
Lørdag, 10:00 - 16:00
8 lektioner, 1 mødegang
Lørdag 5. oktober, 2024
Hold nr.: 7924200301

450 kr./person

15 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Anett Birkenfeldt

450 kr./person

Tilmeld kursus