Astrologi - De personlige planeter

På denne workshop vil vi se på de personlige planeter i dit horoskop.

Merkur, planeten for kommunikation og intellekt, styrer vores tankeprocesser, måden vi kommunikerer på og hvordan vi lærer.

Vi vil undersøge, hvordan Merkurs placering i dit horoskop påvirker din kommunikation, dit mentale fokus og din evne til at udtrykke dig klart og effektivt.

Venus, som er vores planet for kærlighed og værdier, afspejler vores forhold til skønhed, harmoni og tilfredshed. Hvordan Venus er placeret i dit fød­sels­hor­oskop, påvirker dine kær­lig­heds­re­la­tio­ner, dine æstetiske præferencer og din evne til at skabe og værdsætte skønhed i verden omkring dig.

Mars, planeten for handling og lidenskab, viser vores drivkraft, ambitioner og aggressioner. Lad os se på, hvordan Mars står i dit horoskop og hvordan det påvirker din energi, din handlekraft og din hvordan du forfølger dine mål og drømme.

Intentionen med denne work-shop er at du går hjem med en dybere forståelse af dig selv og dine unikke astrologiske indflydelser. Forhåbentlig får du styrket din astrologiske viden og hjælp til at navigere i livet med større indsigt og klarhed.

Kurset henvender sig primært til nybegyndere men alle er meget velkomne.                                                                                                           Kur­sus­ma­te­ri­a­le kr. 100,- betales direkte til underviser første mødegang.

Medbring skri­ve­red­ska­ber, blok, mad og drikke

Senest en uge før start, skal jeg bede dig sende mig dine data:

Fødselsdato, klokkeslæt og by, evt. land, hvis ikke Danmark er dit fødeland

Send på mail: birkenfeldt@me.com

Du giver samtidigt tilladelse til, at dit horoskop deles i denne gruppe, hvor vi selvfølgelig holder vores samtale i fortrolighed.


Kursusdetaljer

Slagelse Bibliotek, Stenstuegade 3, 4200 Slagelse
Lørdag, 10:00 - 16:00
8 lektioner, 1 mødegang
Lørdag 9. november, 2024
Hold nr.: 7724200302

450 kr./person

15 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Anett Birkenfeldt

450 kr./person

Tilmeld kursus