Fremtidsfuldmagt: tryghed for dig og din familie! - Assens

Forbered dig og din familie på uforudsete hændelser

Mød op til vores foredrag og lær, hvordan du kan forberede dig og din familie på en pludselig ulykke eller sygdom, som gør, at du ikke længere kan tage vare på dig selv. Her er nogle fordele ved at deltage:

Få en grundig gennemgang af Frem­tids­fuld­magt, Be­hand­ling­s­te­sta­men­te, Ple­je­te­sta­men­te og andre dokumenter, som du bør forholde dig til i god tid.Beslut på forhånd, hvem du vil give fuldmagt til at tage vare på dine personlige og/eller økonomiske forhold.Undgå ekstra pres på din familie i en traumatisk periode af livet, fordi vigtige beslutninger ikke blev truffet i tide.Lær hvorfor det er vigtigt at forberede sig, og hvordan man gør det bedst muligt.Få svar på dine spørgsmål og vær klar til at tage de nødvendige skridt for at beskytte dig selv og dine nærmeste.

 

En tryg beslutning

Deltag i vores foredrag og lær alt, hvad du har brug for at vide, så du og din familie er godt forberedte. Du vil få en grundig gennemgang af emnerne, og alle de oplysninger, du behøver for at træffe de bedste beslutninger for dig selv og din familie.

Interesseret i flere foredrag? Så klik hér.

Kursusdetaljer

Mandag, 18:30 - 21:00
3 lektioner, 1 mødegang
Mandag 18. marts, 2024
Holdnr.: 0324120400
AOF Center Odense

0 kr./person

50 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Charlotte Schultz

0 kr./person

Tilmeld kursus