Lær at synge hos AOF

Elsker du at synge, og drømmer du om at blive bedre til det? Så kan du gå til sang- og stemmetræning hos AOF. Du lærer at synge dybe toner, høje toner, synge rent og at bruge stemmen på en melodisk måde. Det kan også være, at du drømmer om at synge på en bestemt måde eksempelvis opera, hvor man synger med voldsom kraft.

Sang- og stemmetræning til dig, der vil lære at synge

Er du nybegynder? Så er det aldrig for sent at lære at synge. Ved hjælp af forskellige teknikker, kan din underviser hjælpe dig med at angive tonelejet og påvirke stemmen til at få en bedre klang og på den måde lære dig at synge bedre.

Vi har kurser i sang, hvor der både er mulighed for enetimer eller i fællesskab med andre. Uanset om du vil synge sange på det danske sprog eller det engelske sprog, så er der plads til alle mennesker, uden at det behøver at blive defineret ud fra en bestemt genre.

Uanset om du drømmer om at blive en ledende sanger i et band, eller om du bare gerne vil synge kor, så er der altid en metode til at forbedre en sangstemme på. Mange mennesker får en stærk følelse, når de synger. Det kan få ens tanker væk fra hverdagen, når man bruger sin stemme til udtrykke sig og lave musik med. Det kan også give ro og stor velvære at synge fællessang med andre.

Til sang lærer du eksempelvis:

  • At synge rent
  • At synge høje og lave toner
  • At synge udtryksfuldt
  • Gehør
  • At synge en melodi
  • At synge på din særegne måde

Få stem­me­un­der­vis­ning af dygtige undervisere

På alle vores hold, hvor du kan lære at synge, er der undervisning fra erfarne og dygtige undervisere. De har alle sunget i mange år, og de vil kunne lære dig at bruge din stemme til at ramme tonerne og bruge det at synge som et instrument, som du træner dig til at kunne mestre. Du frembringer musikalske lyde og lærer at synge høje og lave toner.

Begynder eller øvet? Vi har forskellige sangkurser, der passer til dit niveau

Uanset om du har sunget før eller ej, så er det muligt ved hjælp af øvelser og undervisning at lære at synge. Alle kan blive en sanger, selvom nogle toner er sværere at ramme end andre og kræver mere tid at lære. Find din indre sanger frem til sang-og stemmetræning hos AOF.

Vi har også hold for øvede sangere, der gerne vil mestre og forbedre en bestemt melodi eller et bestemt toneleje. Det kan også være, du vil lære en ny måde at bruge din stemme på, når du synger. Vi har individuelle hold, hvor du får øvelser tilpasset lige dét, du gerne vil lære at synge og forbedre.

Du kan finde kurser i sang og stemmetræning her.

 

Lær at spille saxofon

Lær at spille saxofon

Vil du gerne være den nye Jerry Bergonzi? Eller måske bare udforske og forbedre dine musikalske evner med saxofonen? Hos AOF har vi saxofonkurser til alle niveauer, hvor du kan udvikle dine kompetencer. Du vil både lære teknikker, noder og melodier i undervisningen.

Se vores saxofonkurser

Start til guitar, trommer eller et andet musikhold hos AOF

Er der andet , du gerne vil lære udover at synge? Så har vi mange forskellige musikhold hos AOF. I stedet for at bruge din stemme, så kan du lære flere sange på bas, guitar, klaver eller måske harmonika. Du lærer at stemme instrumentet, spille toner og lave en ren lyd og på den måde spille sange. Du kan også bruge stemmen til at synge i kor.

Du kan tilmelde dig kurser som:

Og mange flere. Du kan finde vores musikhold hér

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til tilmelding, så er du velkommen til at kontakte din lokale afdeling.

Find din lokale afdeling her.