Søg økonomisk støtte til dit fællesskab

Er du over 18 år og har du en ide til et aftenskolehold, du gerne vil starte, eller vil du gerne have et mødested for dig og dine venner? Hos AOF kan du søge om penge til at understøtte dine ideer og dit fællesskab.

Find ansøgningsskemaet her

Vi bakker op om din ide og dit fællesskab

Hos AOF kan du søge penge til at understøtte dine ideer til et hold eller fællesskab. Men du kan også bringe dit nuværende fællesskab ind i AOF og skabe et samlingspunkt for dig og dine venner.

Det eneste du skal gøre, er at udfylde og sende en ansøgning til AOF, hvor du forklarer, hvad du ønsker pengene skal understøtte. Du kan søge om penge til alt fra materialer, oplægsholdere, snacks, lokaler og meget andet!

Du kan læse mere om at oprette dit eget fællesskab og hold her.

Du kan ansøge til ungdomspuljen her.

Retningslinjer for ansøgningen

Retningslinjer for ansøgningen

I linket herunder finder du en vejledning til, hvad man kan søge støtte til, og hvilke krav man skal opfylde for at ansøge. Fx skal du være over 18 år for at søge støtte til aktiviteter. Kravene til ansøgningen er på et minimum, så det er bare med at få ansøgt. Tjek retningslinjerne ud herunder.

Se retningslinjerne her

Q&A om AOF's ungdomspulje

Du sidder måske med et par spørgsmål til, hvad det konkret betyder at kunne søge økonomisk støtte fra AOF's ungdomspulje. Vi vil gerne hjælpe dig på vej og besvare nogle af de spørgsmål vi forestiller os, du måske kunne sidde med:

Hvad kan jeg søge penge til? Vi vil gerne bakke op om din ide og jeres fællesskab, og derfor kan du søge penge til virkelig meget forskelligt. Uanset om du interesserer dig for grøn omstilling, smykkedesign, bøger, musik eller noget helt andet, så kan du søge penge til at dække omkostningerne ved din aktivitet, hvis den foregår hos AOF.

Hvor meget kan jeg søge? Som udgangspunkt er der ikke et minimum eller et maksimum beløb, du kan søge. Det handler for os om, at I kan få omkostningerne ved jeres aktivitet dækket, så I kan fokusere fuldt ud på fællesskabet og aktiviteten. 

Hvor lang tid tager det? At udfylde ansøgningen tager 5 minutter. Du kan også kontakte din lokale aftenskole, hvis du ønsker ekstra rådgivning. De kan fx assistere med lokaler og give gode råd med på vejen. Når du har sendt ansøgningen, får du svar inden for 5 hverdage, og ugen efter er pengene typisk på kon­takt­per­so­nens konto.

Så hvad nu? Du skal da søge økonomisk støtte, hvis du og dine venner har en god ide eller en fælles interesse! Har du yderligere spørgsmål skriv eller ring til os på evigt@aof.dk eller 41 88 77 70.

Krea-aften med veninderne

Krea-aften med veninderne

"Vi søgte penge til materialer og snacks til to kreative aftener sammen. Vi var også i kontakt med den lokale aftenskole, hvor vi fik stillet et lokale fra AOF til rådighed. Vi plejer ikke at mødes til sådan nogle Krea-aftener, men det var så hyggeligt, og det er i hvert fald ikke sidste gang!" - fortæller Sofie, 23 år. Vil du også gerne udfolde din kreativitet eller interesse med dine venner, så kan du også søge penge fra ungdomspuljen herunder.

Ansøgningsskema ungdomspuljen

Udfyld ansøgningsskema

For at vi kan bakke op om din ide eller dit fællesskab, skal du udfylde vores an­søg­nings­ske­ma. Det kræver ikke særlig meget at ansøge. Du kan med fordel udfylde an­søg­nings­ske­ma­et i samarbejde med din lokale AOF-afdeling, som også kan hjælpe dig med spørgsmål til fx din ide, lokaler eller andet. Du finder din lokale AOF-afdeling her.

Du kan finde an­søg­nings­ske­ma­et lige her.

Har du nogen spørgsmål, så kan du kontakte os på: evigt@aof.dk eller 41 88 77 70.

Skab fællesskab og del interesser

Skab fællesskab og del interesser

AOF kan være mødestedet for jeres fællesskab. For eksempel hos AOF i Odense tilbyder de lokaler til en bred vifte af aktiviteter. Uanset om du er interesseret i klimapolitiske diskussioner, brætspil, snakke om bøger eller andet, så er mulighederne mange! Ved at sende en ansøgning til AOF kan du få dækket de fleste, hvis ikke alle, omkostninger ved at samles. Find inspiration, del interesser og skab mindeværdige øjeblikke sammen hos os.

Kontakt os!

Du kan kontakte os på telefon: 41 88 77 70 eller mail: evigt@aof.dk.

Vi er klar til at guide dig, og sammen kan vi se på, hvilke muligheder der er for dig hos AOF.

Du kan også kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores kurser og aktiviteter generelt.

Derudover kan du finde os på Instagram, TikTok og Facebook.