Danskundervisning hos AOF

Hos AOF kan du både få undervisning i dansk gennem FVU Dansk og FVU Start, men du kan også tage en danskuddannelse. Du kan blive klogere på, hvad der passer bedst til dig herunder.

Dan­skud­dan­nel­se hos AOF Job & Dansk

Er du ny i Danmark og vil du gerne lære det danske sprog?

Hos AOF Job & Dansk tilbyder vi 3 dan­skud­dan­nel­ser. På Dan­skud­dan­nel­se 1,2 og 3 lærer du at tale, læse, skrive og forstå dansk. Dan­skud­dan­nel­sen er en grundig og bred introduktion til det danske sprog.

Hver dan­skud­dan­nel­se har klare mål for, hvad du skal lære. De 3 dan­skud­dan­nel­ser er tilrettelagt forskelligt, og derfor placeres du som kursist på den dan­skud­dan­nel­se, der passer til dine behov og kompetencer. Så frygt ej, du får hjælp til at finde den rette dan­skud­dan­nel­se, der passer til dig.

Du kan læse meget mere om vores dan­skud­dan­nel­ser lige her.

AOF Job & Dansk

AOF Job & Dansk

Hos AOF Job & Dansk tilbyder vi danskuddannelser til dig, der er ny i Danmark, og gerne vil lære det dansk sprog. Vi udvikler effektive undervisningsforløb, der er tilpassede dig og din hverdag. En uddannelse hos os har mange fordele, og du vil få flere muligheder for eksempelvis videre uddannelse, permanent opholdstilladelse eller dansk statsborgerskab.

Læs mere om vores tilbud her

FVU-Dansk: Dan­skun­der­vis­ning

FVU-Dansk er et tilbud for voksne, både ledige og beskæftigede. Du vil på de fleste arbejdspladser på det danske arbejdsmarked opleve at basale færdigheder i dansk, er en nødvendighed - men det er faktisk en stor udfordring for mange.

Derfor kan et kursus i FVU-dansk hjælpe dig med at udvikle dine læse- og skri­ve­fær­dig­he­der på dansk. Kort sagt så lærer du de grundlæggende dansk­fær­dig­he­der i praksis, som du kan bruge både i dit arbejds- og privatliv. Undervisningen er gratis, og der kan søges om SVU (Statens Vok­se­nud­dan­nel­ses­støt­te).

Du kan se mere om FVU-Dansk her.

FVU-Dansk: Bliv bedre til at læse, stave og skrive

Du vil i undervisningen blandt andet komme til at arbejde med:

 • Ordforråd
 • Sæt­nings­dan­nel­se
 • Tekst­for­stå­el­se
 • In­for­ma­tions­søg­ning
 • IT og kommunikation

FVU-Start: Bliv bedre til at tale dansk

Voksne med dansk som andetsprog kan deltage i FVU-start, som er et un­der­vis­nings­til­bud i dansk for tosprogede.

Kurset er til dig, som gerne vil forbedre og udvikle dine sproglige færdigheder på dansk. Her får du muligheden for at styrke dine mundtlige og skriftlige kompetencer, som kan være nyttige i både privat- og arbejdsliv.
Bliv bedre til at tale dansk med dine kollegaer eller andre personer i dit netværk, så du kan få en nemmere hverdag. Undervisningen er gratis, og der kan søges om SVU (Statens Vok­se­nud­dan­nel­ses­støt­te).

Du kan læse mere om FVU-Start her.

 

Hvad kan du lære på FVU-start?

FVU-start giver dig mulighed for at forbedre og øge dit ordforråd, styrke dine mundtlige kommunikative færdigheder og øge dine forudsætninger for at læse danske tekster.  

Undervisningen har tre delmål:

  1. Du styrker dine mundtlige dansk­fær­dig­he­der.
  2. Du styrker og øger dit ordkendskab på dansk.
  3. Du styrker dine forudsætninger for at kunne læse dansk.

Find og tilmeld dig FVU-Start lige her.