Familiebilledskolen børn m/voksen

Kunne du tænke dig at være kunstnerisk kreativ sammen med dit barn, barnebarn eller niece/nevø?

Kom og oplev en verden af farver og kreativitet sammen med voksne 3 søndage fyldt med sjov og hygge i et kreativt miljø.

I vores farverige univers er alle kunstnere. Vi lover jer en oplevelse, der er sjov, kreativ, fri styret og lærerig for både børn og voksne.

Vi vil skitsere, tegne og male på forskellige materialer som papir og lærred. Vi vil eksperimentere med forskellige materialer, strukturer og teknikker. Vi vil komme med spændende og vilde ideer, som I kan vælge at bruge eller lade jer inspirere af.

Vi ser frem til at dele disse sjove og kreative dage sammen med jer hvor vi udforsker kunstens verden.

Alle materialer er til rådighed på Billedskolen. Materialepris pr. person pr. mødegang 30 kr. Lærreder tilkøbes efter eget behov.

Vi glæder os til at se jer.

Kursusdetaljer

AOF (Falck Station), Hadsundvej 55, 1 sal., 8930 Randers NØ
Søndag, 10:00 - 14:30
15 lektioner, 3 mødegange
Søndag 27. oktober, 2024
Hold nr.: 6624202141

410 kr./person

16 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Sebahate Sebi Ganjia

Sebahate "Sebi" Ganjia er 49 år.
Efter Gymnasiet blev Sebi uddannet grafisk designer og kunstmaler fra kunstakademiet i Prishtina, Kosovo. Pga krigen i Kosovo kom hun til Danmark i 1999 som flygtning og har boet i Danmark siden. Sebi taler fint dansk.

Sebi arbejder meget med grafik, abstrakt akryl- og oliemaleri.  Hun har også fokus på figuration, sanselighed og struktur i sine værker. Sebi har en række udstillinger bag sig i Danmark, med start i 1999 på Randers kaserne og efterfølgende rundt omkring i landet.
Ved spørgsmål kan hun kontaktes på Tlf. 2797 4054.

410 kr./person

Tilmeld kursus