Venteliste

Billedskolen 9 - 11 år

Er du glad for blyanter, tuscher, farver og papir? Vi tegner, maler, modellerer, griner, klipper og bygger, mens fantasien udvikles og udfordres, og vi lærer, hvordan vi får det bedste ud af farver og materialer.

Der vil både være faste opgaver og fri leg, mens brugen af kunstens mange redskaber trænes op. Vi får styr på formgivning, grundfarver og kontrastfarver gennem både maleri, collager og tre­di­men­sio­nel­le figurer.

I løbet af kurset styrkes finmotorikken, og barnet bliver stadig bedre til at udtrykke det, hun eller han gerne vil sige eller vise til sin omverden.

Undervisningen tilpasses den enkelte elevs alder og niveau, og børnenes værker samles henad vejen i fine kataloger, der for eksempel kan gives som gaver til familien.


Underviser: Lise Seisbøll
Jeg er uddannet som kunstner og som kunst­hi­sto­ri­ker, og jeg er levende engageret i ta­len­t­ud­vik­ling. Jeg har undervist både børn og voksne, og veksler imellem inspirations-inputs, faste opgaver og fri kreativitet. Børnenes engagement og begejstring kaldes frem, ligesom de får rigtig god træning i fordybelse og tålmodighed.

 

 

 

Kursusdetaljer

AOF Svendborg, Vestergade 23, 5700 Svendborg
Torsdag, 15:30 - 17:00
24 lektioner, 12 mødegange
Torsdag 12. september, 2024
Hold nr.: 8224202020

1.025 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Lise Seisbøll

1.025 kr./person

Tilmeld venteliste