Yoga hos AOF hvidovreaftenskole

Yoga hos AOF hvi­d­ov­re­af­tensko­le

Hvidovreaftenskole AOF tilbyder alt indenfor yoga. AOF i Storkøbenhavn har helt sikkert et kursus i yoga til dig der bor i Hvidovre. Vi har kurser på alle niveauer. Vores yogakurser har undervisning med en professionel yogalærer. Som bosat i Hvidovre, har du mulighed for at gå til yoga, i en masse omkringliggende aftenskoler, f.eks. Storkøbenhavn, Rødovre/Brøndby, AOF Amager m.fl. Undervisningen kan både være workshops, et weekendkursus eller et længere forløb med mødegange over hele året. Med fokus på både åndedrættet og mindfulness er yoga en god motionsform for sindet og kroppen.

Yoga i Storkøbenhavn

Yoga for alle i Hvidovre

Yoga har eksisteret i mange år, og der er mange forskellige slags. Fælles for alle slags yoga er, at det skal forene og skabe harmoni mellem kroppen og tankerne.

De fysiske øvelser i yoga hedder Asana. De mange forskellige yogatyper har forskellige formål og træningsformer. Derfor er der helt sikkert en yogatype til dig.

Vi sørger for, at der er grundig introduktion til øvelserne, så du som deltager kan føle dig tryg og godt forberedt til træningen. Gennem forskellige øvelser vil du bevæge kroppen på nye måder, der både udstrækker og styrker muskulaturen. Der bliver brugt ån­de­drætsø­vel­ser, så du opnår ro og nærvær i kroppen. Det skaber en forståelse for alle dele af kroppen.

Hvis du har erfaring med yoga i forvejen, så er der også yo­gaun­der­vis­ning til dig.

Hos AOF i Aalborg har vi også kurser i meditation og yoga. Din yogalærer vil undervise i meditation, så du lærer om vejrtrækning, imens du styrker og strækker kroppen. Ån­de­drætsø­vel­ser er en stor del af yoga, og kurset kan skabe ro, uanset om det er vinyasa eller yin yoga.