Kom i tæt forståelse med din hund


Til dette foredrag deler jeg hvordan mine knap 20 års professionelle erfaringer har været livs­for­an­dren­de for mig personligt men også for flere tusinde hundeejere og deres hunde. Foredraget kommer til at handle om at kigge indad og være nysgerrig på at inddrage og favne hunden med alt det, den kommer med.

Jeres liv sammen er ikke tilfældigt og har altid været meant-to-be. Hunden kommer med ubeskrivelig meget visdom, spejling, guidning og kærlighed til ejeren.

Jeg er professionel hund­e­in­struk­tør, hund­e­ad­færds­spe­ci­a­list, krops- og kranio sakral terapeut, homøopatisk vejleder, zoneterapeut for dyr, dyrehealer og dyretelepatør. Jeg er fored­rags­hol­der og underviser indenfor dyretelepati og dyrehealing.


Min niche er at favne den kompleksitet, der ligger i at være en afbalanceret enhed og helhed uanset hvor man befinder sig. Det kan fx være til træning, konkurrencer, på gåture, i hjemmet eller der kan være adfærdsmæssige udfordringer. Derfor benytter jeg altid den holistiske tilgang for at komme hele vejen rundt med den største anerkendelse og respekt for ejer og hund.

Tilgangen til dette foredrag er med vinklen på spejlingen mellem ejer og hund. Vi kigger også nærmere på hundens følelser, tanker og behov som udtrykkes gennem det telepatiske virke og hvad man konkret kan bruge det til.

Jeg vil gennemgå øvelser som vil styrke hundeejerens naturlige iboende intuition og støtte til at komme endnu tættere i forståelsen af sin hund.

Jeg vil demonstrere telepati med 3-5 hunde (via foto) for at vise hvor naturligt hunde kommunikere og hvor smukt de favner og guider deres ejere. Til de­mon­stra­tio­nen bedes du medbringe et billede af dit eget nulevende hund, gerne printet på et A4-ark som kan vises frem til publikum. Jeg trækker tilfældigt for at demonstrere telepatien.

Jeg deler personlige beretninger om, hvordan mine nulevende og afdøde hunde spejler mig og lærer mig kontinuerligt noget nyt, både om mig selv men ligeledes støtter mig i mit arbejde for at kunne hjælpe andre.

Jeg deler erfaringer fra det virkelige liv hvor det tydeliggøres hvor meget hunde ønsker at støtte og guide ejere her i livet og i efterlivet.

Det er et foredrag, der vækker inspiration til refleksion og eftertanke. Jeg giver dig mulighed for at forme en endnu tættere relation mellem jer og en opmærksomhed på hvordan hunden spejler - og guider - dig.

Jeg ser frem til at møde dig - velkommen til. 


 


Kursusdetaljer

Slagelse Bibliotek, Stenstuegade 3, 4200 Slagelse
Onsdag, 19:00 - 21:00
1 lektioner, 1 mødegang
Onsdag 23. oktober, 2024
Hold nr.: 7724211057

150 kr./person

60 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Berit Højgaard

150 kr./person

Tilmeld kursus