Spis dig fri for type 2-diabetes

Er du type 2-diabetiker, præ-diabetiker, eller pårørende til nogen, der er? Så er dette foredrag måske noget for dig: Bogaktuelle Jane Kudsk fra Triba besøger for første gang Farum med foredraget "Spis dig fri for Type 2-diabetes". Hun vil blandt andet forklare, hvorfor de officielle kostråd til type 2-diabetikere er forældede, og at de ikke helbreder diabetes.
 
Mere fedt, lavere lang­tids­blod­suk­ker – og for langt de fleste: mindre medicin. Sådan lyder Tribas be­hand­lings­mo­del, hvis hold af læger og eksperter nu hjælper hundredvis af danskere til et både længere og sundere liv – uden frygt for alvorlige følgesygdomme, der truer med alt fra træthed i hverdagen til tidlig død. Baseret på den nyeste internationale forskning inden for området, er Triba de første i Danmark til at tilbyde mennesker med type 2-diabetes behandling, der tager udgangspunkt i at helbrede en af landets hurtigst voksende livs­stils­syg­dom­me med livs­stils­æn­drin­ger.
 
Under foredraget vil deltagere modtage en række lægefaglig viden om, hvordan kost påvirker kroppen, og hvad man kan gøre for at forbedre diabetes-2.
Jane Kudsk fortæller, så alle kan være med, og efterlader altid god plads til at besvare spørgsmål undervejs. 
 



Kursusdetaljer

Farum Kulturhus, Kulturtorvet 12, 3520 Farum
Torsdag, 18:30 - 21:00
3 lektioner, 1 mødegang
Torsdag 7. november, 2024
Hold nr.: 2024211003

125 kr./person

55 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Jane Kudsk

Jeg hedder Jane og er specialist i ernæring og Type 2 diabetes. Jeg hjælper Type 2 diabetikere, der gerne vil ændre deres kostvaner for at få det bedre, mindske behovet for medicin og få energi til livet.

125 kr./person

Tilmeld kursus