Yoga 50 +

Bliv dus med din krop og få fred i sindet.
Via yoga og ån­de­drætsø­vel­ser lærer hovedet at lytte til kroppen og omvendt, og afspænder og styrker således krop og psyke. Et dybt og bevidst åndedræt giver et sundere kredsløb, øger iltoptagelsen i blodet og medfører en bedre psykisk ballance. Yogaøvelserne strækker rygsøjle, muskler, led og knogler samtidig med at de indre organer styrkes og vedligeholdes.
Undervisningen foregår i en hyggelig og venlig atmosfære, med opmærksomhed på den enkeltes formåen.
Vi indleder og afslutter med afspænding.

For yderligere oplysninger omkring det faglige er du velkommen til, at kontakte underviseren.

Kursusdetaljer

Tango Bar, Njalsgade 23D, 2300 København S
Onsdag, 09:30 - 11:00
28 lektioner, 14 mødegange
Onsdag 11. september, 2024
Hold nr.: 4824204200

1.995 kr./person

2 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Therece Rasmussen

Therece har mange års erfaring i at undervise i forskellige former for bevægelse. Hun har en 2-årig yogauddannelse og dertil forskellige relevante kurser. Therece er oprindeligt uddannet Socialpædagog, kropsterapeut samt mindfulness instruktør.
Therece er god til at motivere og møde mennesket hvor de er og støtter gerne i de udfordringer der eventuelt måtte være i forbindelse med øvelserne, og nyder at undervise og vægter smidighed, styrke, lidt puls samt afspænding lige højt – sammensætter programmet så hele kroppen og dig tilgodeses, og ser yogaen som udviklende og forebyggende og er med til at gøre såvel din krop som sind afbalanceret og glad.

1.995 kr./person

Tilmeld kursus