Yin yoga 40+

I Yin yoga arbejder vi med det dybereliggende bindevæv.
Vi fordyber os i meditative blide stræk, hvor vi bevidst afspænder muskulært, så vi nærer vævet omkring muskler, organer og led, og derved opnår større smidighed og frihed i kroppen.
Bindevævet er fyldt med nervetråde, hvor der ofte findes spændinger og uforklarlige smerter. Når vi blødgør og forløser vævet et sted i kroppen, breder det sig til andre områder. Vi er i de enkelte stillinger i 3-5 min.
Der vil være bløde op­varm­nings­ø­vel­ser og ån­de­dræt­s­tek­nik­ker inden de dybe stræk.
Vort fokus på at skabe et dybt åndedræt beroliger sindet og skaber balance i vores nervesystem. Vi finder ro, slipper stress og styrker kon­cen­tra­tio­nen.
Yin-stillingerne er designet til at åbne me­ri­di­an­ba­ner­ne, der løber langs bindevævet med forbindelse til alle organer, så vores energiflow igen kan flyde frit i kroppen.
Timen bliver afsluttet med en dyb afspænding.


Medbring: Yogamåtte og tæppe

Dette hold er et hensyntagende hold. Der max. 7 deltagere, hvilket giver mulighed for at alle deltagerne får opmærksomhed og der tages individuelle hensyn.
Du skal ved første mødegang på dette hold udfylde en tro & love erklæring, som bekræfter dit behov for denne hensyntagende undervisning.

Lea er uddannet som Yin Yoga instruktør fra Yoga på Vesterbro, Living Yolates instruktør fra Living Yolates Acadamy (Mikkela Marilyn Kissi) A.L.T. og bin­de­vævs­mas­sa­ge fra Stanley Rosenberg Instituttet, Alexanderlære fra Ale­xan­der­sko­len i København.
Andre faglige kva­li­fi­ka­tio­ner: Anatomi, Mindfulness, læring og sygdomslære, Aromaterapi.
I sine timer lægger Lea vægt på, at der er ro og fordybelse, og at øvelserne møder dig hvor du er.

 

 

Kursusdetaljer

Medborgerhuset Danasvej, Danasvej 30 B, 1910 Frederiksberg C
Mandag, 14:15 - 15:45
30 lektioner, 15 mødegange
Mandag 29. januar, 2024
Holdnr.: 1724104210
AOF Center Storkøbenhavn

1.360 kr./person

3 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Lea Poulsen

1.360 kr./person

Tilmeld kursus