Venteliste

Varmtvandstræning

I det 34° varme vand træner vi muskler og led, så bevægeligheden forbedres, med mulighed for at kompensere for pådragede skader. Vi forbedrer muskelstyrke og kondition samt opnår større fysisk og psykisk velvære.
Undervisningen foregår på små hold. Alle interesserede er meget velkommende, men det skal bemærkes, at der ikke er hjælpere til rådighed.  Har man brug for hjælp til f.eks. omklædning må man selv have hjælper med.
Her er der tid og mulighed for at gennemgå øvelserne stille og roligt. Har man behov for vandmassage til sidst er undervisningen planlagt efter det.

Kursusdetaljer

Water & Wellness Randers, Viborgvej 80, 8920 Randers NV
Mandag, 08:00 - 08:45
18 lektioner, 18 mødegange
Mandag 12. august, 2024
Hold nr.: 6624204111

865 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Mette Madsen

Som Psykomotorisk terapeut har jeg en stor viden om kroppens fysiologi og anatomi, samt sammenhængen mellem krop og psyke. Jeg har stor erfaring som underviser på diverse bevægelseshold. Jeg underviser bla. i Pilates, Motion og velvære, bassintræning samt Balance.

Jeg bestræber mig altid på, at vi kommer hele kroppen igennem i undervisningen og at vi både arbejder med bevægelighed, smidighed, styrke, kondition og balance.

Som underviser er jeg meget bevidst om at skabe et rummeligt fællesskab gennem motion og bevægelse. Et fællesskab hvor der er plads til alle og hvor jeg bestræber mig på, at tilgodese alle deltagers behov og udfordringer.

For at være vedholdende med træningen, skal det ikke kun være hårdt. Det skal også være hyggeligt, meningsfuldt, varierende og rart at træne. Det er derfor et stort fokuspunkt for mig at skabe netop disse betingelser for undervisningen.

865 kr./person

Tilmeld venteliste