Træning & velvære BASIS for damer

Formålet er at give en god allround træning med fokus på at bevare vigtig styrke, holdning og bevægelse og få større velvære med smil på læben og sved på panden.

Vi træner stående, siddende og liggende på måtter samt bruger træ­nings­ma­ski­ner, træ­nings­e­la­stik, træningsbolde o.l.

Vi vægter kvaliteten af bevægelserne og tilpasser så vidt muligt øvelserne til individuelle behov.   

Gennem forløbet vil der blive mulighed for at sætte fokus på emner som fødder, balance og vejrtrækning mv.

Underviser: Mette Madsen er også svøm­me­un­der­vi­ser hos AOF, og hun har hold med  balancetræning og pilates.


Kursusdetaljer

AOF Huset, Odinsgade 4, 8900 Randers C
Tirsdag, 16:30 - 18:00
26 lektioner, 13 mødegange
Tirsdag 3. september, 2024
Hold nr.: 6624204036

1.235 kr./person

3 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Mette Madsen

Som Psykomotorisk terapeut har jeg en stor viden om kroppens fysiologi og anatomi, samt sammenhængen mellem krop og psyke. Jeg har stor erfaring som underviser på diverse bevægelseshold. Jeg underviser bla. i Pilates, Motion og velvære, bassintræning samt Balance.

Jeg bestræber mig altid på, at vi kommer hele kroppen igennem i undervisningen og at vi både arbejder med bevægelighed, smidighed, styrke, kondition og balance.

Som underviser er jeg meget bevidst om at skabe et rummeligt fællesskab gennem motion og bevægelse. Et fællesskab hvor der er plads til alle og hvor jeg bestræber mig på, at tilgodese alle deltagers behov og udfordringer.

For at være vedholdende med træningen, skal det ikke kun være hårdt. Det skal også være hyggeligt, meningsfuldt, varierende og rart at træne. Det er derfor et stort fokuspunkt for mig at skabe netop disse betingelser for undervisningen.

1.235 kr./person

Tilmeld kursus