QiGong - Nærvær, ro og flow

Qigong - Nærvær, ro og flow.
Kurset henvender sig til begyndere og lettere øvede.
QiGong er et årtusinder gammelt og omhyggeligt afprøvet helsesystem fra Kina, bestående af blide meditative og dynamiske bevægelser.
Der vil primært blive undervist i 18 Lohan Hands øvelser og Wu Xing QiGong. Men vi vil også arbejde med formen Ba Duan Jin, også kaldet De 8 silke brokader.  Øvelserne er let tilgængelige og udføres i samarbejde med det bevidste åndedræt. Du vil strække din krop i blide bevægelser, der opnås større smidighed og styrke, og energien vil flyde lettere i kroppen. Samarbejdet med åndedrættet vil hjælpe dig til en tilstand af indre ro og velvære. Dermed virker øvelserne også stres­sned­sæt­ten­de og kan give mere overskud i hverdagen. Der indgår af­spæn­dings­ø­vel­ser i undervisningen, samt lidt teori omkring QiGong. Undervisningen vil blive tilrettelagt, så du vil kunne træne derhjemme.

v/instruktør Maria Schmidt

Armbånd som er adgang til svømmehallen, udleveres i billetsalget ved sæsonstart. Overtøj og tasker skal lægges i skab i om­klæd­nings­rum­met. Bad kan benyttes efter undervisningen.

Kursusdetaljer

Greve Svømmehal, Jørgen Bachs Plads 1, 2670 Greve
Tirsdag, 16:20 - 17:50
15 lektioner, 10 mødegange
Tirsdag 3. september, 2024
Hold nr.: 2524214506

735 kr./person

3 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Maria Schmidt

735 kr./person

Tilmeld kursus