Få pladser

QiGong - for smerter i bevægeapparatet

- Velegnet til genoptræning m.m.
QiGong er et årtusinder gammelt og omhyggeligt afprøvet helsesystem fra Kina, bestående af blide meditative og dynamiske bevægelser.
Der vil blive undervist i 18 Lohan Hands øvelser samt, kranio sakral qigong og nogle energimedicin øvelser. Øvelserne er let tilgængelige og udføres i samarbejde med det bevidste åndedræt. Du vil strække din krop i blide bevægelser, der opnås større smidighed og styrke, og energien vil flyde lettere i kroppen. Dette er især anvendeligt ved ømhed og smerter i be­væ­ge­ap­pa­ra­tet, da muskler, led og bindevæv strækkes, masseres og styrkes. Samarbejdet med åndedrættet vil hjælpe dig til en tilstand af indre ro og velvære. Dermed virker øvelserne også stres­sned­sæt­ten­de og kan give mere overskud i hverdagen. Der indgår af­spæn­dings­ø­vel­ser i undervisningen, samt lidt teori omkring QiGong. Undervisningen vil blive tilrettelagt, så du vil kunne træne derhjemme.

v/instruktør Maria Schmidt

Armbånd som er adgang til svømmehallen, udleveres i billetsalget ved sæsonstart. Overtøj og tasker skal lægges i skab i om­klæd­nings­rum­met. Bad kan benyttes efter undervisningen.

Kursusdetaljer

Greve Svømmehal, Jørgen Bachs Plads 1, 2670 Greve
Tirsdag, 14:50 - 16:10
15 lektioner, 10 mødegange
Tirsdag 3. september, 2024
Hold nr.: 2524214505

735 kr./person

2 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Maria Schmidt

735 kr./person

Tilmeld kursus