Mindfulness - træn det og lær det

Mindfulness handler om at være til stede i nuet. Det er i det dyrebare NU, at du er i kontakt med sanserne og kroppen.Og det er her, du har adgang til indre ro og væren. Det giver mulighed for at forebygge og reducere stress og kan åbne for mere livskvalitet. Vi bruger kroppen og åndedrættet som det faste holdepunkt for vores opmærksomhed.

Vi arbejder med enkle teknikker:
Den blide mindful yoga, den siddende meditation,  den liggende kropsscanning, og mindful walking. Du får på kurset redskaber til at etablere din egen mindfulness praksis i din hverdag. Du vil få en kort indføring i grund­hold­nin­ger­ne i mindfulness. Lydfiler til at arbejde med meditationerne hjemme kan tilkøbes for 45 kr.

Har du spørgsmål til kursets indhold, kan du kontakte underviseren på mail ole1andersen@gmail.com eller på tlf 42250211.

Hvis du vil tilmelde dig et hold mere end 14 dage efter start, kan du kontakte os på 92 90 10 80 eller aftenskole@csk.aof.dk for at få en reduceret pris.

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte aftenskolen på mail: aftenskole@csk.aof.dk eller tlf.: 92901080.

Frederiksberg og Københavns kommune giver forhøjet tilskud til særlige grupper.
Hvis du vælger prisen for særlige grupper, så erklærer du på tro og love, at du er enten studerende på SU, lærling med ud­dan­nel­ses­af­ta­le, på efterløn, folke- eller førtidspension, eller modtager ar­bejds­løs­heds­dag­pen­ge, kontanthjælp, revaliderings-, integrations- eller kontantydelse.
AOF kan kræve dokumentation herfor ved tilmelding eller senere.

Kursusdetaljer

Aftenskolernes Hus, Birkedommervej 43, 2400 København NV
Torsdag, 14:00 - 15:40
24 lektioner, 12 mødegange
Torsdag 19. september, 2024
Hold nr.: 4824204940

1.370 kr./person

16 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Ole Andersen

Jeg er uddannet faglærer i idræt. Har undervist i motion og bevægelse siden 1990 indenfor en lang række discipliner. Har arbejdet med de kinesiske discipliner Tai Chi Chuan og Qi Gong siden 1985 og har undervist i Qi Gong siden år 2000.
Underviser til daglig i Qi Gong, Mindfulness og forskellige former for fysisk træning. Jeg har modtaget undervisning af Qi Gong mester Sulikowski(Malmø), Qi Gong mester Wan Su-Jian(Beijing), Qi Gong mester Wing Cheung(Hastings, UK), Qi Gong mester Fan Xiulan(CPH) og Qi Gong mester Sam Tam(CPH) og har taget Qi Gong instruktør uddannelser hos Master Wing Cheung og hos Sifu Torben Bremann(CPH).

Qi Gong er i dag en del af min daglige praksis, og har det været det i en årrække. Det er igennem den praksis, at jeg lader op, bliver fyldt med energi, vedligeholder forbindelsen til jorden og til de ressourcer som kroppen indeholder, og mærker livskraften strømme.

1.370 kr./person

Tilmeld kursus