Mindful yoga

Mindful yoga er blide bevægelser, dybe åndedrag og lange stræk. Vi arbejder dybt i kroppen for at afhjælpe uro og spændinger, så vi igen kan føle os rolige, smidige, afslappede og i balance. Vi bevæger os langsomt, bruger åndedrættet og vender opmærksomheden indad for at få mest muligt ud af yogaen.

Vi fokuserer på det vi mærker i stillingerne, så vi hjælper nervesystemet med at falde til ro og giver krop og sind en tiltrængt pause. Opmærksomhed på åndedrættet træner desuden vores evne til at være nærværende lige her og lige nu.

Hver gang slutter vi af med en dejlig lang afspænding.

Der tages naturligvis hensyn til hver enkelt deltagers kropsbygning og niveau, så alle får mest muligt ud af undervisningen.

Du er velkommen til at medbringe dit eget udstyr, men der er måtter, tæpper og blokke i salen

Har du spørgsmål til indholdet, kan du kontakte underviseren på: kontakt@slowyo.dk

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte aftenskolen på mail: aftenskole@csk.aof.dk eller tlf.: 92901080.

Hvis du vil tilmelde dig et hold mere end 14 dage efter start, kan du kontakte os på 92 90 10 80 eller aftenskole@csk.aof.dk for at få en reduceret pris.

Frederiksberg og Københavns kommune giver forhøjet tilskud til særlige grupper. Hvis du vælger prisen for særlige grupper, så erklærer du på tro og love, at du er enten studerende på SU, lærling med ud­dan­nel­ses­af­ta­le, på efterløn, folke- eller førtidspension, eller modtager ar­bejds­løs­heds­dag­pen­ge, kontanthjælp, revaliderings-, integrations- eller kontantydelse. AOF kan kræve dokumentation herfor ved tilmelding eller senere.


Kursusdetaljer

Medborgerhuset Danasvej, Danasvej 30 B, 1910 Frederiksberg C
Torsdag, 13:00 - 14:30
30 lektioner, 15 mødegange
Torsdag 15. august, 2024
Hold nr.: 1724204004

1.710 kr./person

3 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Mette Fischer Nørbjerg

Mette Fischer Nørbjerg
”Yoga skal opleves. Du kan ikke læse, tale eller tænke dig til yoga – du er nødt til selv at dyrke yoga, for at forstå og mærke effekten på din egen krop.”

Jeg er uddannet yogalærer, mindfulness-instruktør og me­di­ta­tions­læ­rer, og efteruddannet i yoga mod stress & udbrændthed – og så er jeg i gang med en 3-årig uddannelse til yogaterapeut.

Jeg elsker yoga, dyrker det dagligt, og er vild med at undervise unge som ældre mennesker med vidt forskellige behov. Fra klassiske yogahold og enetimer til hensyntagende hold og Yoga Treats med fokus på forskellige emner.1.710 kr./person

Tilmeld kursus