Lær at styre din eksamensangst

Er eksamensangst noget, du kender til som ung studerende? Steen Andersen, der er en erfaren terapeut og stresscoach, har skabt et kursus specifikt til at hjælpe dig med at håndtere og overvinde eksamensangst, så du kan møde eksamen med større ro og selvtillid.

 

Hvad handler det om?

Eksamensangst kan stamme fra forskellige årsager, og dette kursus er skræddersyet til at afdække og transformere dem. Vi tror på, at alle kan opnå indre styrke og overvinde eksamensangst ved at forstå og adressere de individuelle udfordringer, der ligger bag. Dette kursus fokuserer ikke kun på at tackle symptomerne, men på at styrke dit selvværd og din selvopfattelse, så du kan føle dig lige så værdig som enhver anden studerende.

 

Hvad kan du forvente?

• Identifikation af årsager til eksamensangst

• Praktiske redskaber til stresshånd­te­ring

• Styrkelse af selvværd og selvtillid

• Effektiv forberedelse til eksamen

 

Steen Andersen: Din guide til forandring

Steen deler sin viden og erfaring som terapeut og stresscoach og fokuserer på at hjælpe unge som dig. Kurset tilbyder konkrete værktøjer og støtte, der hjælper dig med at skabe varige ændringer og tackle eksamensangst med mere selvsikkerhed.

Er du klar til at tage kontrol over din eksamensangst? Tilmeld dig nu og begynd rejsen mod en mere selvsikker ek­sa­mens­op­le­vel­se!

Kursusdetaljer

AOF Esbjerg, Hededammen 5, 6705 Esbjerg Ø
Lørdag, 11:00 - 16:00
6 lektioner, 1 mødegang
Lørdag 16. marts, 2024
Hold nr.: 1124114100
Center Sydjylland

295 kr./person

15 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Steen Andersen

Steen Andersen har arbejdet som Livsdesigner gennem en årrække og han har hjulpet hundredevis af mennesker til at rette op på deres liv.

Gennem det meste af sit liv har Steen haft interesse for, hvordan livet er sat sammen, hvordan samspillet mellem mennesker udspiller sig og hvordan menneskets samspil er med sig selv.

Siden 2011 har Steen, med udgangspunkt i at løfte det enkelte menneske i sin personlige udvikling, arbejdet som mentor, coach og terapeut.

295 kr./person

Tilmeld kursus