Hatha yoga - vejen til bedre velvære (Letøvede/øvede)

Hatha yoga - for dig der kender vejen til bedre velvære (Letøvede/øvede)

Hatha yoga er mødet mellem din styrke, din krop, dit sind og din sjæl i nuet. Gennem fysiske stimulerende klassiske yogastillinger, ån­de­drætsø­vel­ser og en afsluttende afspænding, fører jeg dig sikkert og med kærlig hånd gennem din yogatime. Du opbygger koncentration, fysisk styrke og smidighed og får både masseret dine indre organer og åbnet op for dine energibaner – Hatha yogaen arbejder med at tone hele dig og at give dig et generelt bedre velvære. Du slutter på måtten med en dejlig afspænding.

Medbring yogamåtte, tæppe og vandflaske og hvad du ellers bruger af støt­te­red­ska­ber. Hvis du medbringer telefon, skal den være slukket, mens undervisningen foregår.

Har du spørgsmål til un­der­vis­nin­gens indhold, kan du kontakte underviseren på: lillyibsen@live.dk

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte aftenskolen på mail: aftenskole@csk.aof.dk eller tlf.: 92901080.

 

Kursusdetaljer

Egholmsskolen, Egholmvej 19, 2665 Vallensbæk Strand
Tirsdag, 19:00 - 20:30
36 lektioner, 18 mødegange
Tirsdag 16. januar, 2024
Hold nr.: 8824104500

1.600 kr./person

8 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Dorte Ibsen

Jeg hedder Dorte og underviser i din evige kilde til nærvær og næring til krop og sind – Hatha yoga. Hatha yogaen arbejder med at tone hele dig og at give dig et generelt bedre velvære.

En rygsæk fuld af gaver
Mit fundament tager udgangspunkt i en af Danmarks grundigste yoga uddannelser hos Dansk Yogauddannelse med 800 timer på to år. Den har givet mig viden om yoga, åndedræt, anatomi og filosofi. En viden, jeg har givet videre til yogier og yoginier i min undervisning på mere end 1.000+ timer i regi af AOF, personale yoga, yoga studio og som yogalærer vikar samt min egne sommer yoga hold. Hen over tid har jeg deltaget i utallige workshops, som holder mig skarp på krop og sind. Særligt mere viden om De Fem Tibetanere, Psoas-musklen og kropsterapi har gjort indtryk på mig. Som menneske har jeg et positivt livssyn, der ser potentialet i mennesker på yogamåtten.


1.600 kr./person

Tilmeld kursus