Fertilitet, sundhed og mindfulness

Fertilitet, sundhed og mindfulness

Jeg tilbyder et trygt rum for en gruppe kvinder som befinder sig på en fer­ti­li­tets­rej­se, og som gerne vil støttes i at skabe bedre betingelser for en blivende graviditet.

Tilbuddet gælder både kvinder som er i en form for fer­ti­li­tets­be­hand­ling og kvinder som prøver at blive gravide naturligt. Tilbuddet gælder naturligvis også ved sekundær infertilitet.

Vi vil have fokus på livsstil og ernæring og hvordan disse kan påvirke vores fertilitet.

Vi vil berøre emner som kost, bevægelse, søvn, stress, men­stru­a­tions­cy­klus og hormoner og vil fungere som en støtte for hinanden når vi går i gang med at opbygge nye vaner, eller som vi går videre med de gode ting vi allerede gør for os selv.

Vi vil derudover bruge god tid på praktiske øvelser som kan hjælpe os ned i kroppen, på en blid og effektiv måde.

De vil bestå af blandt andet yogastræk og bevægelse, mindfulness, dyb vejrtrækning og visualisering samt meditativ sang.

Alle øvelserne har som formål at hjælpe os til at få ro på nervesystemet og skabe en god kontakt til os selv, så vi tydeligt kan mærke hvad vi har brug for på vores fer­ti­li­tets­rej­se.

Nogle af øvelserne har særligt fokus på at afspænde og optimere blodcir­ku­la­tio­nen i underlivet, for at skabe bedre betingelser for en blivende graviditet.

Andre positive virkninger kan være forøget energiniveau, mindre stress, bedre søvn, fordøjelse og generel øget velvære.

Som vi begiver os ud på den rejse sammen, vil vi fungere som en støttegruppe for hinanden, og være et trygt rum hvor vi kan dele de følelser, tanker og udfordringer vi møder undervejs.

Medbring: behageligt afslappet tøj, vanddunk., evt noget at skrive på.

Om mig:

Jeg er uddannet doula, ammevejleder og sorgdoula på dansk doula institut.

I mit arbejde fokuserer jeg på ar give optimal støtte og vejledning til kvinder og par som oplever udfordringer med deres fertilitet. Sammen med min mand (ernæringscoach, sundhedscoach, yoga og me­di­ta­tions­læ­rer m.m.) driver jeg en lille virksomhed hvorigennem vi tilbyder støtte og vejledning på den rejse.

Mit liv har de seneste ca 10 år været centreret omkring sundhed og personlig udvikling, med særligt fokus på kvindekroppen, cyklus, håndtering af stress og angst, ernæring, bevægelse, livsmod og mening. Jeg har været på en lang rejse med mit eget helbred og fået erfaringer undervejs, som sammen med min uddannelse, kurser, og nyeste litteratur inde for sundhed og fertilitet, danner rammen om det jeg tilbyder

Jeg har fra tidligere en baggrund i teater og sang og har mange års erfaringer i en række praksisser der omhandler at styrke kro­ps­be­vidst­he­den og lære at lytte til hvad vi har brug for.

Jeg brænder for at holde rum for kvinder i vigtige livsovergange, og glæder mig meget til denne rejse sammen med jer.

Kursusdetaljer

AOF, Asylgade 18, 8660 Skanderborg
Onsdag, 19:15 - 20:45
12 lektioner, 6 mødegange
Onsdag 2. oktober, 2024
Hold nr.: 7524204549

545 kr./person

13 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Thea Kirk Iversen

545 kr./person

Tilmeld kursus