Fertilitet, sundhed og mindfulness

Jeg tilbyder et trygt rum for en gruppe kvinder som befinder sig på en fer­ti­li­tets­rej­se, og som gerne vil støttes i at skabe bedre betingelser for en blivende graviditet.
Tilbuddet gælder både kvinder som er i en form for fer­ti­li­tets­be­hand­ling og kvinder som prøver at blive gravide naturligt. Tilbuddet gælder naturligvis også ved sekundær infertilitet.
Vi vil have fokus på livsstil og ernæring og hvordan disse kan påvirke vores fertilitet.
Vi vil berøre emner som kost, bevægelse, søvn, stress, men­stru­a­tions­cy­klus og hormoner og vil fungere som en støtte for hinanden når vi går i gang med at opbygge nye vaner, eller som vi går videre med de gode ting vi allerede gør for os selv.
Vi vil derudover bruge god tid på praktiske øvelser som kan hjælpe os ned i kroppen, på en blid og effektiv måde.
De vil bestå af blandt andet yogastræk og bevægelse, mindfulness, dyb vejrtrækning og visualisering samt meditativ sang.
Alle øvelserne har som formål at hjælpe os til at få ro på nervesystemet og skabe en god kontakt til os selv, så vi tydeligt kan mærke hvad vi har brug for på vores fer­ti­li­tets­rej­se.
Nogle af øvelserne har særligt fokus på at afspænde og optimere blodcir­ku­la­tio­nen i underlivet, for at skabe bedre betingelser for en blivende graviditet.
Andre positive virkninger kan være forøget energiniveau, mindre stress, bedre søvn, fordøjelse og generel øget velvære.
Som vi begiver os ud på den rejse sammen, vil vi fungere som en støttegruppe for hinanden, og være et trygt rum hvor vi kan dele de følelser, tanker og udfordringer vi møder undervejs.
Medbring: behageligt afslappet tøj, vanddunk., evt noget at skrive på.

Kursusdetaljer

ØrnsøCentret, Ørnsøvej 5-7, 8600 Silkeborg
Mandag, 16:00 - 17:30
12 lektioner, 6 mødegange
Mandag 16. september, 2024
Hold nr.: 7424204001

750 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Thea Kirk Iversen

Jeg hedder Thea og er uddannet doula, sorgdoula og ammevejleder med mange års interesse og erfaring inde for personlig udvikling, mindfulness og kvinde sundhed og med en baggrund i teater og sang.

Jeg har opdaget stemmen som en meget direkte vej til at opnå en meditativ tilstand hvor vi tydeligt mærker os selv og hvad vi har brug for.

Jeg brænder for en holistisk forståelse af sundhed og fertilitet og det er min livsmission at hjælpe med at skabe de allerbedste betingelser for en naturlig graviditet hvor vi har os selv med og føler os støttet hele vejen.

Jeg er en del af fa­mi­lie­virk­som­he­den Tonantzin Health and Birth hvor jeg samarbejder med min partner Borja der er Yoga og meditations lærer, ernæringscoach, livs­stil­s­eks­pert og urtelæge lærling.

 

750 kr./person

Tilmeld kursus