Blid Yin yoga

Blid Yin yoga er en langsom, indadvendt og meditativ yogapraksis, som skaber mærkbare forandringer i både krop og sind.

I Blid Yin yoga kombinerer vi bløde bevægelser med blide bindevævsstræk. Er dit bindevæv stramt ét sted fx på grund af en dårlig ar­bejds­stil­ling eller en tidligere skade, kan det nemlig give problemer helt andre steder i kroppen. Vi laver både lirkende bevægelser, massage med bolde og statiske stræk, og mærker hvordan spændingerne slipper lidt efter lidt.

Når vi giver os hen til bevægelserne og fokuserer på åndedrættet og det vi mærker, hjælper vi nervesystemet med at falde til ro, så kroppen bliver rolig og tankerne stilnes.
Hver gang slutter vi af med en dejlig afspænding.
Der tages naturligvis hensyn til hver enkelte deltager, så alle får mest muligt ud af undervisningen. Jeg plejer at sige, at det eneste man skal kunne for at deltage på mine hold er at trække vejret. Med andre ord – alle er velkomne og alle kan være med.

Har du spørgsmål til indholdet, kan du kontakte underviseren på: kontakt@slowyo.dk

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte aftenskolen på mail: aftenskole@csk.aof.dk eller tlf.: 92901080.

Hvis du vil tilmelde dig et hold mere end 14 dage efter start, kan du kontakte os på 92 90 10 80 eller aftenskole@csk.aof.dk for at få en reduceret pris

Frederiksberg og Københavns kommune giver forhøjet tilskud til særlige grupper. Hvis du vælger prisen for særlige grupper, så erklærer du på tro og love, at du er enten studerende på SU, lærling med ud­dan­nel­ses­af­ta­le, på efterløn, folke- eller førtidspension, eller modtager ar­bejds­løs­heds­dag­pen­ge, kontanthjælp, revaliderings-, integrations- eller kontantydelse. AOF kan kræve dokumentation herfor ved tilmelding eller senere.

Kursusdetaljer

Medborgerhuset Danasvej, Danasvej 30 B, 1910 Frederiksberg C
Onsdag, 16:30 - 18:00
30 lektioner, 15 mødegange
Onsdag 14. august, 2024
Hold nr.: 1724204003

1.710 kr./person

5 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Mette Fischer Nørbjerg

Mette Fischer Nørbjerg
”Yoga skal opleves. Du kan ikke læse, tale eller tænke dig til yoga – du er nødt til selv at dyrke yoga, for at forstå og mærke effekten på din egen krop.”

Jeg er uddannet yogalærer, mindfulness-instruktør og me­di­ta­tions­læ­rer, og efteruddannet i yoga mod stress & udbrændthed – og så er jeg i gang med en 3-årig uddannelse til yogaterapeut.

Jeg elsker yoga, dyrker det dagligt, og er vild med at undervise unge som ældre mennesker med vidt forskellige behov. Fra klassiske yogahold og enetimer til hensyntagende hold og Yoga Treats med fokus på forskellige emner.1.710 kr./person

Tilmeld kursus