Åndedræt, kropsbevidsthed og velvære

På dette forløb vil vi have fokus på åndedrættet, kroppen, sindet og hvordan vi med en sund livsstil kan øge den generelle velvære og livskvalitet.

 

Alle kan få noget ud af at rette større opmærksomhed mod åndedrættet. Når vi optimerer vejrtrækningen (mange er ikke klar over, at de ikke trækker vejret optimalt) kan vi stimulere og regulere vores kroppe til at blive sundere, gladere, mindre stresset, få bedre søvn, få mere overskud og energi samt øge kon­cen­tra­tio­nen.

 

Men vi vil også komme ind på andre måder, vi kan optimere velvære på. I forløbet vil vi kombinere teori med praktiske øvelser indenfor det bevidste åndedræt, mindfulness, afspænding, lidt fysiske øvelser - øvelser der øger kro­ps­be­vidst­he­den og teknikker du kan bruge i din dagligdag. Og så vil vi komme ind på emner som bl.a. stress, søvn, hormoner, kost.

 

Alle kan deltage i dette forløb, det kræver ingen særlige forudsætninger.

 

Læs mere om Rikke, der afholder dette forløb på yogatilalle.dk

Kursusdetaljer

AOF i Nærum, Nærum Vænge 2, kld., 2850 Nærum
Fredag, 10:00 - 12:00
10 lektioner, 4 mødegange
Fredag 25. oktober, 2024
Hold nr.: 7124204026

750 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Rikke Rønne Hesselholt

Rikke har altid interesseret sig for sundhedsfremme og hvordan vi kan øge velvære og blive mere bevidste. Hun er bl.a. uddannet yogalærer i 2016, med fokus på hatha yoga og yoga-terapi, samt har en lang række af vi­de­reud­dan­nel­se. Hun har en bred un­der­vis­ning­ser­fa­ring og har desuden fra tidligere uddannet sig i fol­kes­und­heds­vi­den­skab.


750 kr./person

Tilmeld kursus