Aften Qi Gong

Qi Gong er moderen til Tai Chi og en del af den tradiationelle kinesiske medicin. Det er en bevægelses- og energitræning, som styrker helbred, knogler, indre organer og immunforsvar. Du bygger din energi op ved at træne Qi Gong
Oplev glæden ved at opnå indre ro, øget kon­cen­tra­tions­ev­ne og  fysisk velvære.Øvelserne er nemme at lære og træningen er mulig for alle, uanset kondition og fysisk formåen.

Vi arbejder med Soaring Crane stilarten.

Har du spørgsmål til kursets indhold, kan du kontakte underviseren på mail ole1andersen@gmail.com eller på tlf 42250211.

Frederiksberg og Københavns kommune giver forhøjet tilskud til særlige grupper.
Hvis du vælger prisen for særlige grupper, så erklærer du på tro og love, at du er enten studerende på SU, lærling med ud­dan­nel­ses­af­ta­le, på efterløn, folke- eller førtidspension, eller modtager ar­bejds­løs­heds­dag­pen­ge, kontanthjælp, revaliderings-, integrations- eller kontantydelse.
AOF kan kræve dokumentation herfor ved tilmelding eller senere.

Kursusdetaljer

Medborgerhuset Danasvej, Danasvej 30 B, 1910 Frederiksberg C
Torsdag, 18:30 - 20:10
8 lektioner, 4 mødegange
Torsdag 16. maj, 2024
Hold nr.: 1724104141

440 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Ole Andersen

Jeg er uddannet faglærer i idræt. Har undervist i motion og bevægelse siden 1990 indenfor en lang række discipliner. Har arbejdet med de kinesiske discipliner Tai Chi Chuan og Qi Gong siden 1985 og har undervist i Qi Gong siden år 2000.
Underviser til daglig i Qi Gong, Mindfulness og forskellige former for fysisk træning. Jeg har modtaget undervisning af Qi Gong mester Sulikowski(Malmø), Qi Gong mester Wan Su-Jian(Beijing), Qi Gong mester Wing Cheung(Hastings, UK), Qi Gong mester Fan Xiulan(CPH) og Qi Gong mester Sam Tam(CPH) og har taget Qi Gong instruktør uddannelser hos Master Wing Cheung og hos Sifu Torben Bremann(CPH).

Qi Gong er i dag en del af min daglige praksis, og har det været det i en årrække. Det er igennem den praksis, at jeg lader op, bliver fyldt med energi, vedligeholder forbindelsen til jorden og til de ressourcer som kroppen indeholder, og mærker livskraften strømme.

440 kr./person

Tilmeld kursus