Trykhenkogning
Lær at tilberede og konservere fødevarer sikkert med trykhenkogning, så du kan fylde dine hylder op med alt fra suppe, kødretter, marmelade, frugt og grøntsager til langtidsholdbar fløde og brød.
Efter endt henkogning og nedkøling er glassene lige til at stille på hylder i køkkenskab eller forrådskammer fyldt med lækker langtidsholdbar mad - alt sammen uden behov for fryser- eller køleplads.
Kurset er for dig, som vil vide mere om trykhenkogning, dig som selv skal i gang med at trykhenkoge, eller dig som allerede er en erfaren henkoger, og ønsker mere viden om emnet. Unikt for dette kursus er, at der vises og undervises i hele processen fra start til slut, og at alle deltagere får et færdigtilberedt glas med en kødret hjem.
På kurset lærer du om:
• Grundlæggende viden om trykhenkogning
• Hvad kan trykhenkoges, og hvad kan ikke
• Viden om udstyr, sikkerhed og PH-værdi
• Fremgangsmåde, nedkøling og opbevaring
• Forberedelser inden den første trykhenkogning
Materialeudgifter kr. 75,-/ pr. person til fødevarer, henkogningsglas samt lille kursuskompendium betales betales til kursusleder på dagen. Medbring evt. madpakke og drikkevarer.
Ehlena Stormborn har arbejdet med mad og køkkener de sidste 20 år og er kogebogsforfatter til bogen "Pressure canning for begyndere - trykhenkogning på dansk", den første og eneste danske bog om trykhenkogning.
Kursusdetaljer
368 kr./person
Underviser
Ehlena Stormborn
368 kr./person
Tilmeld kursus