Kursus afsluttet

Slank dig glad med lækker antiinflammatorisk mad

Kursus i Slank dig glad med lækker farvestrålende mad.
Vidste du at et lille skridt kan føre til vægttab? For­ud­sæt­nin­ger­ne for dette er, at du er overvægtig, du har vejet det samme gennem længere tid, du har haft den gamle vane et stykke tid, du bliver ved med det lille skridt – den nye vane i 12 måneder, og du laver ikke andre ændringer i dine spisevaner eller fysiske aktivitet.
 
Kom og få udregnet dit BMI. Find ud af hvor mange kg du bør tabe dig, for at du ikke er i fare for kronisk sygdom. Du udfylder en tipskupon for at se din vej til vægttab. Du kan blive vejet hver kursusgang og lave en logbog. På den måde bliver dine personlige sejre synlige. Du får en udførlig gennemgang af, hvad kosten gør i din krop. Så kan du blive opmærksom på at lækker frugt og grønsager mætter godt. Samtidig får du støtte fra både læreren og holdet til at komme videre og gennemføre dine sejre.
Vi laver retter med lækre grønsager og sunde proteiner. Du skal regne med at betale mellem 30-50 kroner for mad pr. gang.    
Vidste du, at der i perioden fra 1996-2016 har været en tredobling af antal mennesker med type 2-diabetes? Det er en livsstilsygdom, som kan forebygges gennem kosten.

I kurset vil der være en hjemmeopgave med at skrive dit daglige indtag af mad og væske i tre dage. I vejer de forskellige ingredienser i maden og noterer vægten. Så lærer du på kurset at beregne kJ, så du dagligt kan holde øje med dit samlede kJ indtag.
Første kursusgang laver vi en for­vent­nings­af­stem­ning. Jeg prøver så vidt, det er muligt at imødekomme jeres behov. Vær venligst opmærksom på, at dette kursus bygger på ændring af livsstil. Det bygger også på en superfaglig teoretisk viden om ernæring. Denne er hentet fra Mia Damhus, Eva Lydeking og Pernille Kruse.

Du skal være indstillet på at blive vejet og målt hver kursusgang. Alternativt skal du selv gøre det hjemme på kursusdagen. Til måling bruges et målebånd. Så medbring gerne et målebånd, hvis du har et.

Vi justerer løbende jeres individuelle K-tal­ler­ken­for­de­lings­mo­del. Dette begrundes i jeres biokemiske individualitet.

Har du spørgsmål til dette; eller oplysninger, du synes, jeg skal have inden kursus start, så ring til mig på 26841352.
V/er­næ­rings­te­ra­pe­ut Marie Bach   


Kursusdetaljer

Holmegårdsskolen, Villavej 2, 4684 Holmegaard
Tirsdag, 16:30 - 20:00
32 lektioner, 8 mødegange
Tirsdag 23. januar, 2024
Hold nr.: 6224119008
AOF-AOFNAESTVEDSUSAALANDET

11 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Marie Bach

Salget er lukket

Kursus afsluttet