Klimavenlig og bæredygtig mad, der støtter et godt helbred
Klimavenlig og bæredygtig mad, der støtter et godt helbred
Du kommer til at arbejde med opskrifter og arbejdsplaner, der passer præcis til dig og din families behov, så du er klar til at lave maden derhjemme med glæde. Maden er velsmagende og tager hensyn til årstiden.
Sammensætningen af proteiner, kulhydrater, fedtstoffer, antioxidanter og phytonæringsstoffer giver støtte til et godt helbred og betyder mæthed i lang tid. Krydret med små tricks fra den professionelle verden, lærer du at pynte maden, så den bliver velsmagende og samtidig ser lækker og indbydende ud.
Derhjemme afprøver du dine madplaner, som videreudvikles og rettes til næste gang vi mødes.
Underviser: Pia Dean Pedersen er uddannet Klinisk Kostvejleder og har mange år arbejdet professionelt med undervisning og madlavning indenfor restaurationsverdenen. Pia kan kontaktes ved spørgsmål til forløbet på tlf. 29247110
Kursusdetaljer
500 kr./person
Underviser
Pia Dean Pedersen
500 kr./person
Tilmeld kursus