Klimavenlig og bæredygtig mad, der støtter et godt helbred

Klimavenlig og bæredygtig mad, der støtter et godt helbred

Du kommer til at arbejde med opskrifter og arbejdsplaner, der passer præcis til dig og din families behov, så du er klar til at lave maden derhjemme med glæde. Maden er velsmagende og tager hensyn til årstiden.

Sam­men­sæt­nin­gen af proteiner, kulhydrater, fedtstoffer, antioxidanter og phyto­næ­rings­stof­fer giver støtte til et godt helbred og betyder mæthed i lang tid. Krydret med små tricks fra den professionelle verden, lærer du at pynte maden, så den bliver velsmagende og samtidig ser lækker og indbydende ud.

Derhjemme afprøver du dine madplaner, som videreudvikles og rettes til næste gang vi mødes.

Underviser: Pia Dean Pedersen er uddannet Klinisk Kostvejleder og har mange år arbejdet professionelt med undervisning og madlavning indenfor re­stau­ra­tions­ver­de­nen. Pia kan kontaktes ved spørgsmål til forløbet på tlf. 29247110


Kursusdetaljer

Alkjærskolen, Søibergsvej 3, 6950 Ringkøbing
Mandag, 19:00 - 21:00
15 lektioner, 6 mødegange
Mandag 29. januar, 2024
Holdnr.: 6824114000
Ringkøbing-Skjern

500 kr./person

22 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Pia Dean Pedersen

500 kr./person

Tilmeld kursus