Spansk samtale I - konversation

Holdet er for dig, der har haft spansk i fire år. Du har allerede gennemgået en eller flere af de grundbøger i spansk (en vivo, caminando, buena idea) og den tilsvarende grammatik.
I undervisningen vil vi lægge vægt på de kommunikative aspekter med fokus på at forstærke dine mundtlige sprog­fær­dig­he­der. Vi arbejder med en tekst – og opgavebog (historias breves para leer, nivel elemental, af Joaquín Masoliver) hvor vi arbejder med grammatik. Undervisning foregår på spansk.

Der undervises i lige uger. Udgift til un­der­vis­nings­ma­te­ri­a­ler må påregnes. Materiale aftales 1. mødegang. Underviser Miguel Campos kan kontaktes på mail, miguelspansk@gmail.com

Kursusdetaljer

Vangede Stationsbygning, Vangedevej 143, 2820 Gentofte
Mandag, 16:15 - 18:40
24 lektioner, 8 mødegange
Mandag 5. februar, 2024
Holdnr.: 24157323
Gentofte-Gladsaxe-Lyngby

1.485 kr./person

5 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Miguel Campos

Miguel kommer fra den nordlige Madrid, i Spanien, har boet i Danmark siden 1998. Miguel kom til Danmark som erasmus studerende. Han er uddannet cand.scient.soc fra RUC og har en pædagogisk ef­ter­ud­dan­nel­se i spansk som fremmedsprog fra Universidad Complutense de Madrid.

Miguel har undervist i spansk hos AOF siden 2013. Kurrserne spreder sig fra helt begyndere ( A1) til meget øvede ( C2 ). Han underviser også i spansk historie på Fol­ke­u­ni­ver­si­tet i København og har bearbejdet pædagogiske materiale for spansk indlæring med fokus på kul­tur­for­stå­el­se og in­ter­kul­tu­rel­le kompetencer.

Miguel intereseret sig for sam­funds­for­hold, historie, filosofi, kunst, natur, rejser, god vin og sports.

1.485 kr./person

Tilmeld kursus