Spansk Samtale B1

Holdet er for dig, der allerede har gennemgået en grundbog i spansk. Det kan f.eks. være Buena Idea, En Vivo eller Caminando. Du har lært den grundlæggende spanske grammatik, herunder de to datidsformer (imperfecto/indefinido).

 

På dette hold vil du få mulighed for at anvende det du har lært i dit eget tempo. I undervisningen vil vi lægge vægt på de kommunikative aspekter med fokus på at forstærke dine mundtlige sprog­fær­dig­he­der. Vi arbejder med en tekst – og opgavebog (Tapas) og vi læser også en skønlitterær bog på spansk, der tilpasser niveau. Undervisningen foregår primært på spansk.

 

Kursusdetaljer

Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246, 2840 Holte
Torsdag, 15:35 - 17:15
Onsdag, 15:35 - 17:15
56 lektioner, 28 mødegange
Torsdag 14. september, 2023
Holdnr.: 322214
Nordsjælland

2.760 kr./person

7 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Miguel Campos

Miguel kommer fra den nordlige Madrid, i Spanien, og har boet i Danmark i 17 år. Miguel kom til Danmark som Erasmus studerende. Han er uddannet cand.scient.soc fra RUC og har en pædagogisk ef­ter­ud­dan­nel­se i spansk som fremmedsprog fra Universidad Complutense de Madrid.
 Miguel har undervist i spansk i 8 år hos AOF. Kurserne spreder sig fra begyndere (A1) til meget øvede (C2). Han underviser også i spansk historie på Fol­ke­u­ni­ver­si­tet i København og har bearbejdet pædagogiske materiale for spansk indlæring med fokus på kul­tur­for­stå­el­se og in­ter­kul­tu­rel­le kompetencer.
Miguel interesseret sig for sam­funds­for­hold, historie, filosofi, kunst, natur, rejser, god vin og sports.

2.760 kr./person

Tilmeld kursus