Spansk mellemniveau A2 - Odense

Har du interesse i at lære spansk og dykke dybere ind i en anden kultur?
På dette kursus får du en mere dybdegående forståelse for det spanske sprog og den rige spanske kultur. Når du udvider dine sproglige horisonter, åbner du døren til en fascinerende verden. Spansk er et af verdens mest udbredte sprog, og det åbner op for en række muligheder, både personligt og professionelt.

Span­skun­der­vis­ning
Vores span­skun­der­vis­ning er målrettet let øvede, og vi vil hjælpe dig med at bygge videre på de grundlæggende færdigheder, du allerede har. Du behøver ikke bekymre dig om at blive overvældet, for vores undervisning er skræddersyet til at støtte din udvikling på dette niveau.

Spansk kursus i Odense
Hvis du er klar til at tage næste skridt i din spanskrejse og udforske en spændende kultur på et dybere niveau, så er væres ”Spansk let øvede” kursus det rette sted at begynde. Lad os sammen åbne døren til en verden af endnu flere muligheder og opdagelser. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Det praktiske
Spansk kurset foregår i Odense C på Rugårdsvej 15b og din underviser er Valentin Herrera Palenque. Det er hver torsdag fra kl. 19-20.50.
Vi vil bruge tekstbogen og øvebogen ”Buena Idea 2” af Ulla Håkanson (ca. 400 kr.), som du selv skal anskaffe dig.Kursusdetaljer

AOF Centrum, Rugårdsvej 15B, 5000 Odense C
Torsdag, 19:00 - 20:50
24 lektioner, 12 mødegange
Torsdag 25. januar, 2024
Holdnr.: 6424106601
AOF Center Odense

1.200 kr./person

20 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Valentin Herrera Palenque

Samme kursus på andre tidspunkter

1.200 kr./person

Tilmeld kursus