Spansk - Let øvet

På holdet er der fokus på at tale spansk selvom vi arbejder med alle 4 færdigheder (at tale, at lytte, at læse og at skrive).
På vores Let Øvet hold arbejder du videre med og bliver bedre til at præsentere dig selv, tale om din familie, deltage i hver­dags­sam­ta­ler og sidst men ikke mindst at udtrykke dig i nutid.
Vi opbygger et ordforråd til dag­lig­dags­si­tu­a­tio­ner og samtidigt får du et grundlæggende indblik i spansk grammatik.

Underviseren har lavet et kompendium til undervisning som sendes til deltagernes mail.
Du er velkommen til at kontakte underviseren Sofia på spanskmedsofia@gmail.com.


Materialer:
Kursisterne vil have brug for at medbringe en notesbog samt blyant.
Un­der­vis­nings­ma­te­ri­a­le/opgaver vil blive udleveret og der vil blive opkrævet 1 kr. pr. kopi

 Kursusdetaljer

Tinghuset, Tinghusgade 3, 9400 Nørresundby
Torsdag, 19:00 - 20:45
20 lektioner, 10 mødegange
Torsdag 19. september, 2024
Hold nr.: 9724206006

980 kr./person

13 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Sofia Lazarte Córdova

Sofia er uddannet pædagog fra Univervisity College Nordjylland i 2012. Hun er født og opvokset i Peru, hvor hun var spansk-litteratur og engelsk lærer i folkeskolen. Spansk med Sofia lægger stor vægt på at indlæring skal være sjovt og tydelig. Så dine spansk­kund­ska­ber udvikler sig undervejs.
Hun har udviklet en un­der­vis­ning­me­to­de som har fokus på at mestre færdighederne: forståelse, lytteøvelser, udtale på plads.
Hun er professionel danser i traditionelle peruvianske danse - Marinera, Tondeto og Festejo. Hun har undervist og optrædt på dansescene både ind og udland. Hun har store erfaringer med at tilrettelægge og udføre bevægelses/sansnings forløb for børn og unge.

980 kr./person

Tilmeld kursus