Spansk kommunikation - let øvede

Dette hold er for dig, der har haft spansk i nogle år. Du er et sted, hvor du har brug for at forstærke din forståelse af spansk grammatik samtidig med, at du har brug for at bruge dit sprog mundtligt. I løbet af dette forløb vil vi bruge tid på at repetere den grammatik du har lært, såvel som på at lære noget nyt. Dine mundtlige sprog­fær­dig­he­der vil altid være i fokus, så du kan blive bedre til at bruge det spanske gennem aktive øvelser. For at opnå vores mål arbejder vi med en tekst- og opgavebog: "Historias breves para leer – nivel intermedio" af Joaquín Mansoliver. Bogen indeholder grammatiske øvelser samt små tekster, vi kan tale sammen om i undervisningen.
 
Udgift til un­der­vis­nings­ma­te­ri­a­ler må påregnes. Materiale aftales 1. mødegang. Miguel Campos kan træffes på  mail miguelspansk@gmail.com

Kursusdetaljer

Charlottenlund Stationsbygning, Stationspladsen 2, 2920 Charlottenlund
Torsdag, 10:00 - 11:40
26 lektioner, 13 mødegange
Torsdag 3. oktober, 2024
Hold nr.: 24257203

1.660 kr./person

4 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Miguel Campos

Miguel kommer fra den nordlige Madrid, i Spanien, har boet i Danmark siden 1998. Miguel kom til Danmark som erasmus studerende. Han er uddannet cand.scient.soc fra RUC og har en pædagogisk ef­ter­ud­dan­nel­se i spansk som fremmedsprog fra Universidad Complutense de Madrid.

Miguel har undervist i spansk hos AOF siden 2013. Kurrserne spreder sig fra helt begyndere ( A1) til meget øvede ( C2 ). Han underviser også i spansk historie på Fol­ke­u­ni­ver­si­tet i København og har bearbejdet pædagogiske materiale for spansk indlæring med fokus på kul­tur­for­stå­el­se og in­ter­kul­tu­rel­le kompetencer.

Miguel intereseret sig for sam­funds­for­hold, historie, filosofi, kunst, natur, rejser, god vin og sports.

1.660 kr./person

Tilmeld kursus