Spansk kommunikation let øvede

Holdet er for dig, der har gennemgået den grundlæggende spansk grammatik. Du har et basalt ordforråd og du kan også føre enkle samtaler i et langsomt tempo. Du kan læse en let skønlitterær bog på spansk på begynderniveau. I dette forløb vil der være formålet at du kan udtrykke dig selv klart og tydeligt i samtale om simple hver­dags­si­tu­a­tio­ner, så du let og ubesværet kan deltage i en almindelige me­nings­ud­veks­ling. Repetition og grammatik inddrages igennem tekst- og lærebogen Tapas (fra kap 9). Undervisningen foregår primært på spansk.

Kursusdetaljer

Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246, 2840 Holte
Torsdag, 19:10 - 20:40
24 lektioner, 12 mødegange
Torsdag 1. februar, 2024
Hold nr.: 412217

1.235 kr./person

7 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Miguel Campos

Miguel kommer fra den nordlige Madrid, i Spanien, og har boet i Danmark i 17 år. Miguel kom til Danmark som Erasmus studerende. Han er uddannet cand.scient.soc fra RUC og har en pædagogisk ef­ter­ud­dan­nel­se i spansk som fremmedsprog fra Universidad Complutense de Madrid.
 Miguel har undervist i spansk i 8 år hos AOF. Kurserne spreder sig fra begyndere (A1) til meget øvede (C2). Han underviser også i spansk historie på Fol­ke­u­ni­ver­si­tet i København og har bearbejdet pædagogiske materiale for spansk indlæring med fokus på kul­tur­for­stå­el­se og in­ter­kul­tu­rel­le kompetencer.
Miguel interesseret sig for sam­funds­for­hold, historie, filosofi, kunst, natur, rejser, god vin og sports.

1.235 kr./person

Tilmeld kursus