Spansk kommunikation - let øvede

Holdet er for dig, der har gennemgået den grundlæggende spansk grammatik. Du har et basalt ordforråd og du kan også føre enkle samtaler i et langsomt tempo. Du kan læse en let skønlitterær bog på spansk på begynderniveau. I dette forløb vil der være formålet at du kan udtrykke dig selv klart og tydeligt i samtale om simple hver­dags­si­tu­a­tio­ner, så du let og ubesværet kan deltage i en almindelige me­nings­ud­veks­ling. Repetition og grammatik inddrages igennem tekst- og lærebogen “Historias Breves para Leer, Nivel Elemental” af Joaquín Masoliver. Undervisningen foregår primært på spansk.

Udgift til un­der­vis­nings­ma­te­ri­a­ler må påregnes. Materiale aftales 1. mødegang. Underviser Miguel Campos på  mail miguelspansk@gmail.com

Kursusdetaljer

Charlottenlund Stationsbygning, Stationspladsen 2, 2920 Charlottenlund
Torsdag, 10:00 - 11:40
30 lektioner, 15 mødegange
Torsdag 8. februar, 2024
Holdnr.: 24157203
Gentofte-Gladsaxe-Lyngby

1.860 kr./person

6 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Miguel Campos

Miguel kommer fra den nordlige Madrid, i Spanien, har boet i Danmark siden 1998. Miguel kom til Danmark som erasmus studerende. Han er uddannet cand.scient.soc fra RUC og har en pædagogisk ef­ter­ud­dan­nel­se i spansk som fremmedsprog fra Universidad Complutense de Madrid.

Miguel har undervist i spansk hos AOF siden 2013. Kurrserne spreder sig fra helt begyndere ( A1) til meget øvede ( C2 ). Han underviser også i spansk historie på Fol­ke­u­ni­ver­si­tet i København og har bearbejdet pædagogiske materiale for spansk indlæring med fokus på kul­tur­for­stå­el­se og in­ter­kul­tu­rel­le kompetencer.

Miguel intereseret sig for sam­funds­for­hold, historie, filosofi, kunst, natur, rejser, god vin og sports.

1.860 kr./person

Tilmeld kursus