Spansk for let øvede

Vi lærer spansk imens vi hygger os

Kursus er for dig, som kan tale og forstå  spansk. Vi repeterer grammatik og sprogbrug, der gør dig i stand til at klare almindelige hver­dags­si­tu­a­tio­ner.

Vi har lært i tidligere sæsoner: at hilse og præsentere dig, tage kontakt, fortælle om dig selv og stille enkle spørgsmål; noget om Sydamerika, tale om familien, studier og alder, bestille på café, tale om vejret, ugedagene og datoer, gå på indkøb, at shoppe m.m.

Vi har også lært nutid (jeg køber et hus), førnutid (Jeg har købt et hus), nær fremtid (Jeg vil købe et hus) og udvidet nutid: (Jeg er ved at købe et hus). Hvis du ikke har lært det, du skal ikke bekymre dig, da vi repeterer igen og igen.
I denne sæson skal vi begynde med at lære datid på spansk.

Dette kursus er baseret på en interaktive metode, hvor vi integrerer mundtlig/ skriftlig forståelse, mundtlige/skriftlige udtrykt og spil.

Mindre udgifter til fotokopier må påregnes.

Kursusdetaljer

Frederikhavn Handelsskole, Kirkegade 9, 9900 Frederikshavn
Onsdag, 18:00 - 19:40
16 lektioner, 8 mødegange
Onsdag 23. oktober, 2024
Hold nr.: 1824206002

784 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Martha Camargo Østergaard

Jeg er en energisk kvinde med stor erfaring indenfor undervisning i spansk. Jeg er født i Colombia, opvokset i Venezuela og har boet i Sæby i 15 år.

Jeg har undervist i spansk i folkeskolen, Frederikshavn Handelsskole og hos AOF i flere år.

Jeg glæder mig til at undervise dig i mit modersmål, som er et af de mest anvendte sprog i verden. Om du skal bruge det spanske sprog til ferien eller på arbejdet, er dette kursus er godt udgangspunkt. Man kan altid lære et nyt sprog uanset alderen.

Jeg brænder for at undervise i spansk.

784 kr./person

Tilmeld kursus