Spansk for let øvede

Vi lærer spansk imens vi hygger os.
Kursus er for dig, som kan tale og forstå lidt spansk. Du får en introduktion til elementær grammatik og sprogbrug, der gør dig i stand til at klare almindelige hver­dags­si­tu­a­tio­ner.
Du lærer at hilse og præsentere dig, tage kontakt, fortælle om dig selv og stille enkle spørgsmål; noget om Sydamerika, tale om familien, studier og alder, bestille på café, tale om vejret, ugedagene og datoer, gå på indkøb, at shoppe m.m. 

Dette kursus er baseret på en interaktive metode, hvor vi integrerer mundtlig/ skriftlig forståelse, mundtlige/skriftlige udtrykt og spil.

Vi  oversætter spanske/danske tekster og øver os med samtaler.

Vi bruger ”Caminando”, både grundbog og øvebog.
Mindre udgifter til fotokopier må påregnes.

Kursusdetaljer

Frederikhavn Handelsskole, Kirkegade 9, 9900 Frederikshavn
Onsdag, 18:00 - 19:40
16 lektioner, 8 mødegange
Onsdag 23. oktober, 2024
Hold nr.: 1824206002

784 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Martha Camargo Østergaard

Jeg er en energisk kvinde med erfaring indenfor administrative medarbejder, IT-analytiker og programmør, mentor, tolkning og undervisning i spansk. Jeg er født i Colombia, opvokset i Venezuela og har boet i Sæby, i  ti år.
Jeg har undervist spansk på AOF i flere år og jeg også underviser i spansk i folkeskolen. Jeg var ansat som timelærer ved  Frederikshavn i handelsskole. Jeg brænder for at  undervise i spansk.
Jeg glæder mig til at undervise dig i mit modersmål, som er et af den mest anvendte sprog i verden. Uanset om du har brug for at lære et nyt sprog eller du skal bruge spansk til ferie, er dette kursus er godt udgangspunkt. Man kan ALTID lære et nyt sprog uanset alderen.

784 kr./person

Tilmeld kursus