Spansk for begyndere

Planlægger du at rejse til Spanien eller til Latinamerika? Vil du lære spansk helt fra bunden? Så er dette kursus lige noget for dig!
Du kommer til at arbejde med dialoger, små tekster og mundtlige øvelser, der vil hjælpe dig med at forberede din rejse, dit ophold og hjemkomsten.

Du vil lære ordforrådet til at håndtere daglige situationer under turen som f.eks. at:
-bestille hotelværelse og tjekke ind
- købe ind
- købe bus eller tog billet
- bestille mad

Du får også viden om Spanien og Latinamerika.
Kurset kan tilrettelægges efter deltagernes behov og mål.

Un­der­vis­nings­ma­te­ri­a­le aftales ved første mødegang.

Kursusdetaljer

Rønbækskolen, Ådalsvej 100, 8382 Hinnerup
Onsdag, 16:30 - 18:00
22 lektioner, 11 mødegange
Onsdag 18. september, 2024
Hold nr.: 1324206014

1.175 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Nuria Romero

Hola!

Jeg hedder Nuria, og er uddannet journalist i El Salvador. Jeg har en cand. mag. i kultur, kommunikation og globalisering fra Aalborg Universitet.

Jeg har boet i Danmark siden 2008 sammen med min danske mand, og det er en stor fornøjelse for mig, at dele min viden om det spanske sprog og kultur i Danmark. Jeg har arbejdet som vært på et spansk radioprogram i Aarhus, og senere som spansklærer for børn, unge og voksne på flere skoler i Randers. Jeg bruger forskellige un­der­vis­nings­me­to­der alt efter hver elevs behov.
Jeg har en dybere forståelse for lat­i­na­me­ri­kansk og spansk kultur, da jeg har været journalist både i El Salvador og i Spanien.Jeg holder meget af at læse bøger på spansk, engelsk og dansk for at forbedre mine sprog­fær­dig­he­der; så når jeg rejser rundt i verden og møder nye kulturer, er det lettere for mig at kommunikere.


Jeg glæder mig til at undervise dig!

1.175 kr./person

Tilmeld kursus