Spansk for begyndere

Har du været på ferie i et spansktalende land og tænkt, at det kunne have været dejligt, om du forstod bare lidt spansk. På dette kursus lærer du sproget på en sjov og hurtig måde. Vi starter med en introduktion til sprogets udtale, gloser og grammatik og arbejder hen mod, at man kan indgå i enkle samtaler på spansk og forstå simple tekster.

 

Hvis du har spørgsmål til niveauet, er du velkommen til at kontakte underviseren på: tove.lisa@hotmail.com

Kursusdetaljer

Mantziusgården, Johan Mantziusvej 7A, 3460 Birkerød
Mandag, 15:50 - 17:30
24 lektioner, 12 mødegange
Mandag 9. september, 2024
Hold nr.: 7124206008

1.515 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Tove Lisa Nielsen

Jeg er tosproget - engelsk-dansk - og jeg underviser i engelsk og spansk. Mit mundtlige og skriftlige engelsk er præget af min amerikanske baggrund. Det er mit spansk ikke - heller ikke mit dansk.
 
Det er vigtigt for mig at give kursisterne en god fornemmelse for sproget, og på mine hold arbejdes der en del med både udtale, nye gloser og sæt­nings­op­byg­ning. Grammatikken indtager en væsentlig plads i min undervisning - uden at det tager overhånd.

Min uddannelse som korrespondent i engelsk og spansk har jeg brugt i en hel del år på ar­bejds­mar­ke­det. Denne erfaring sammen med videre sprogstudier på Københavns Universitet bruger jeg desuden i mit arbejde som underviser.

1.515 kr./person

Tilmeld kursus