Spansk 11. semester (C1)

På dette hold lægges der vægt på en varieret undervisning, hvor du først og fremmest får snakket en masse spansk, via dialoger, samtaleøvelser og gen­ne­m­ar­bej­del­se af tekster.

Vi arbejder i mange forskellige tider som Datid, Præteritum, Datid Imperfektum, Futurum, Nutid m.m. og af og til arbejder vi fokuseret med én tid ad gangen, for at du bliver
endnu stærkere i den pågældende tid. Der lægges vægt på, at vi i undervisningen arbejder med emner, som kursisterne generelt kan relatere til.

Dette hold er for dig, der allerede kan en del spansk på øvet niveau, men som stadig ønsker at forbedre det mundtlige spansk og samtidig få noget kulturel indsigt og viden
(om mad, drikke, personligheder, interessante steder, osv.), da vi ofte arbejder med kulturelle tekster.


Hvis du vil tilmelde dig et hold mere end 14 dage efter start, kan du kontakte os på 70 20 23 77 eller aftenskole@aofsydjylland.dk for at få en reduceret pris.


Kursusdetaljer

AOF Vejle, Sønderbrogade 34,1, 7100 Vejle
Torsdag, 18:50 - 20:50
30 lektioner, 13 mødegange
Torsdag 25. januar, 2024
Hold nr.: 9124106407

1.690 kr./person

7 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

René Guldberg Sørensen

Jeg er uddannet inden for spansk fra Syddansk Universitet, og herudover har jeg haft fornøjelsen at rejse en del til mit andet hjemland, Spanien, samt til Sydamerika.
Suc­ceskri­te­ri­et for mig som underviser er, at mine kursister lærer spansk - til situationer der er relevante for dem, som f.eks. til rejsebrug. Jeg lægger vægt på en varieret undervisning og at vi har det hyggeligt i en uformel tone.

1.690 kr./person

Tilmeld kursus