Spansk for næsten begyndere

¡HOLA!

Dette kursus henvender sig til dig, der allerede har modtaget span­skun­der­vis­ning, kan udtrykke dig med enkle vendinger, men mangler rutine. Det er det ideelle valg for dig, der ønsker at genopfriske dine færdigheder.

Grammatik, ordforråd og udtale vil blive præsenteret gradvist, i takt med at de bliver nødvendige for at deltage i enkle samtaler om hverdagsemner med spansktalende, emner som du som elev også vil have indflydelse på. Du vil lære at introducere dig selv og tale om mad, rejser, familie og arbejde.

De fire sprog­fær­dig­he­der (tale, lytte, skrive og læse) vil blive integreret i hele kur­su­sind­hol­det. Du vil lære gennem forskellige aktiviteter, herunder brug af audiovisuelt materiale, tekster, samtaler, rollespil og øvelser, der giver dig mulighed for at anvende det, du har lært, i praksis.

Jeg vil også tage dig med på en op­da­gel­ses­rej­se i den spanske kultur. Vi vil udforske gastronomi, kultur, kuriositeter, rejser og meget mere.

Det vil være en udgift til materialer på kr. 50, som skal afregnes direkte til underviseren ved kursets opstart.

Lær underviseren at kende:
Jeg hedder Carla, er fra Barcelona, Spanien og er flyttet til Holstebro for to år siden, hvor jeg bor sammen med min danske kæreste. Jeg er uddannet lærer, og siden da har jeg arbejdet som spansklærer i Barcelona, hvor jeg har været i stand til at omsætte teori til praksis. Jeg har også studeret et kursus om at undervise i spansk som fremmedsprog. Jeg kan tale spansk, catalansk, engelsk, og jeg lærer stadig dansk hver dag. Så jeg ved, hvor svært det er at lære et nyt sprog. Men sammen kan vi gøre det mindre svært og sjovere.

 

Kursusdetaljer

Sønderlandsskolen, Sønder Alle 25, 7500 Holstebro
Torsdag, 18:00 - 19:30
20 lektioner, 10 mødegange
Torsdag 22. februar, 2024
Holdnr.: 3724106001
Herning

780 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Carla Cabrera Sobrado

780 kr./person

Tilmeld kursus