Mundtligt spansk - Hablamos español

Kurset er for dig, der gerne vil genopfriske det spanske og lære mere spansk. Du kan allerede lidt spansk men føler, at du har glemt meget.  Måske skal du bruge spansk i dine ar­bejds­re­la­tio­ner, ud at rejse eller også har du bare lyst til at tale mere spansk.

På kurset har vi fokus at forbedre dine spanske sprog­fær­dig­he­der. På kurset vil vi lave mange mundtlige øvelser med samtalekort, der både træner grammatik, faste vendinger og alment ordforråd.

Gennem kurset vil vi også arbejde med forskellige emner med relevans for den spansktalende verden. Det kunne for eksempel være ”El día de los muertos”, eller ”Spansk musik”. Undervisningen vil være varieret og aktiv – vi vil både læse korte spanske tekster, se små videoer, lave sprog­kon­kur­ren­cer og lære en masse brugbare spanske vendinger. 

Efter kurset vil du føle dig mere sikker på spansk, du vil have udvidet dit ordforråd og kan uden besvær indgå i hver­dags­sam­ta­ler på spansk.

Kursusdetaljer

Tinghuset, Tinghusgade 3, 9400 Nørresundby
Tirsdag, 17:00 - 18:30
28 lektioner, 14 mødegange
Tirsdag 3. september, 2024
Hold nr.: 9724206010

1.372 kr./person

14 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Mathilde Heiberg

Jeg interesserer mig meget for spansk og lat­i­na­me­ri­kansk sprog og kultur og har rejst, studeret og arbejdet i den spansktalende verden. Jeg taler flydende spansk og skriver på et godt niveau – svarende til avanceret niveau (C1) på den internationale niveauskala.

Jeg har undervist i spansk i mange år både i aftenskole, gymnasiet og i det private erhvervsliv.

1.372 kr./person

Tilmeld kursus