Curso de reforzamiento en español

Du har haft spansk A1, A2 og B1 og du vil gerne forsætte på B2, men du synes, at først skal du forstærke dit spansk på basic niveau.

På dette kursus får du genopfrisket det glemte og får et passivt ordforråd gjort aktivt. Vi fokuserer på samtale og ordforråd, men sideløbende repeterer vi den grundlæggende grammatik, og vi gør det mest på spansk.
I denne kursus er un­der­vis­nings­ma­te­ri­a­le fuldstændig på spansk uden gloseliste spansk-dansk. Du skal afsættes god tid til hjemmearbejde, hvis du vil have det fulde udbytte af kurset.

Un­der­vis­nings­ma­te­ri­a­ler
Vi bruger ”Aula Internacional 2”. Bogkøb aftales første mødegang. Bøger er ikke inkluderet i kursusprisen.


Kursusdetaljer

AOF Vejle, Sønderbrogade 34,1, 7100 Vejle
Onsdag, 19:15 - 21:15
37,5 lektioner, 15 mødegange
Onsdag 21. august, 2024
Hold nr.: 9124206409

1.765 kr./person

5 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Alain Luis Carretero Mendoza

Jeg er bolivianer, spansk er mit modersmål og Inka-kultur er min kulturelle rod.

Jeg har en tværfaglig uddannelse i biologi og antropologi og har rejst rundt i Costa Rica, Ecuador, Perú, Paraguay og Argentina.

Undervisning og kommunikation er nogle af mine store interesser, og jeg glæder mig til at bidrage til kursister, som gerne vil lære mere om sprog end den spanske grammatik, med mine personlige erfaringer.

Når du lærer spansk med mig, vil du ikke kun lære et sejt sprog. Du vil give dig selv en mulighed for bygge kommunikation op med mennesker fra tyve forskellige lande i verden, som alle er spansktalende.

1.765 kr./person

Tilmeld kursus