Japansk til rejsebrug for øvede

Det er et nyt kursus for dig der har gennemgået Japansk til rejsebrug før eller har tilsvarende niveau.

F.eks. hvis du har prøvet at lære lidt japansk ved selvlæring med apps eller på anden måde og føler at nu har du brug for nogen der kan svare på dine spørgsmål, velkommen til det her kursus!

Vi lægger vægt på mundtlig kommunikation i typiske situationer som turist samt skikke og omgangsformer. Så det er ikke kun sproget vi lærer sammen.

Der er også introduktion til skønne seværdigheder som ikke er særlig kendte ligesom Tokyo eller Kyoto er og nyttige informationer som turist, hvilket hjælper dig med at få inspiration for din rejse til Japan.

Undervisningen forgår med Roma-ji, så du behøver ikke nødvendigvis at huske Hiragana og Katakana for at deltage i det her kursus. (Der er dog muligheder for hjemmeopgaver for dig der er lidt interesseret i det japanske skriftlige system.)

 Kursisternes behov og ønsker er meget velkomne. De vil blive lyttet til og indholdet af kursuset kan være ret fleksibelt.

Udgift til un­der­vis­nings­ma­te­ri­a­ler må påregnes. Materiale aftales med læreren ved 1. mødegang. Spørgsmål om kurset er meget velkomne til underviser, Shoko Wada Ingemannsen på mail: singemnn@gmail.com".

Kursusdetaljer

Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246, 2840 Holte
Tirsdag, 19:00 - 20:40
32 lektioner, 16 mødegange
Tirsdag 12. september, 2023
Holdnr.: 322225
Nordsjælland

1.980 kr./person

7 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Shoko Wada Ingemannsen

1.980 kr./person

Tilmeld kursus